Φιλικός αγώνας για ενίσχυση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο Νεοκάστρου (βλέπε φωτογραφία) μεταξύ της γυναικείας ομάδας «Αγροτικός Αστέρας» Αγίας Βαρβάρας και της ανδρικής ομάδας «Αχιλλέας» Νεοκάστρου, με σκοπό την ενίσχυση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

"Ευχαριστούμε τα διοικητικά συμβούλια των δύο ομάδων για την ωραία διοργάνωση και τον κύριο Γιάννη Αλεξίου, για την ιδέα και την ευθύνη της. Ευχαριστούμε ακόμη όλους τους συντελεστές, αθλητές, προπονητές, διαιτητές και κοινό, για την παρουσία και το χρηματικό ποσόν που πρόσφεραν, καθώς επίσης και για τις μπάλες όλων των αθλημάτων και τα επετειακά μπλουζάκια που μας προσφέρθηκαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί ακόμη:

1.Τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Παλαιού Προδρόμου Ημαθίας, για τη δωρεά χρηματικού ποσού και την παροχή μεγάλης ποσότητας τροφίμων, απορρυπαντικών, ρούχων, κλινοσκεπασμάτων και παπουτσιών, μία πολύ σημαντική βοήθεια.
2. Το ασφαλιστικό γραφείο του κυρίου Δημήτρη Μαργαριτόπουλου, για τη δωρεάν ασφάλιση των οχημάτων μας.
3.Την ομάδα “Mama’s in action” για την παροχή ρούχων και παιχνιδιών.
4. Την κυρία Μαρία Τσακιρίδου για τη δωρεά ποσού 100€.
5. Τον κύριο Μιχαήλ Αηδονίδη, για τη δωρεά ποσού 100€.
6. Τον Σύλλογο Νεφροπαθών Ημαθίας, για τη δωρεά ποσού 40€ αντί στεφάνου, στη μνήμη Δημητρίου Κεφαλίδη.
7. Τους υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βεροίας για τη δωρεά ποσού στη μνήμη Μαρίας Πιστικίδου.
8. Το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «ΟΡΑΜΑ» για την πρόσκληση σε ενημερωτική Ημερίδα στο Δημαρχείο Γιαννιτσών στις 30-1-2017, με θέμα το έργο και τις Δομές του Οργανισμού μας (βλέπε φωτογραφία) και για τη δωρεά χρηματικού ποσού" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία.