Σύλλογος Δρομέων Βέροιας: Περπάτημα στο χιόνι

Το Δ.Σ του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας ανακοίνωσε ότι έπειτα από συνεννόηση με την διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 πορεία - περπάτημα και ισως για καποιους τρέξιμο από το Χιονοδρομικο Κέντρο Σελίου προς το Ασούρμπαση .

Την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης την αναλαμβάνει ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας με την εποπτεία του Ε.Χ.Κ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ mail του Καραγιαννη Γιάννη Γραμματεα του Συλλογου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γραφοντας το Ονοματεπωνυμο τους και ότι θα παρευρεθω στην εκδήλωση-περπάτημα στο χιόνι . Εως την Τετάρτη 8 Φεβ. Εάν δεν δηλωσουν τουλαχιστον 15 η εκδηλωση δεν θα γινει

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τα περπάτημα θα ξεκινήσει περίπου στις 3:00μμ από το παρκινγκ του χιονοδρομικου και οι δρομείς θα κατευθυνθούν από τον πλαϊνό –περιφερικό δρόμο προς το Ασουρμπαση. (η διαδρομή φαίνεται στον χάρτη), κατά το σούρουπο το group των περιπατητών θα βρεθεί στην κορυφή του Ασουρμπαση 1880μ υψόμετρο. Οι φακοι θα ανάψουν και η κατάβαση θα αρχισει κατευθυνόμενοι προς την βάση του συνδετικού και μετα ανάβαση στην κορυφή της Ανατολικής πίστας και κατάβαση με φακούς και πυρσούς την ανατολική πίστα φτάνοντας νύχτα στην βάση του Χιονοδρομικού.

Θα ακολουθήσει αφού αλλάξουμε όλοι ρούχα, κρασοκατάνυξη η τσιπουροκτάσταση σε μαγαζι του Σελίου. (αυτό θα κανονιστεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων για την εκδήλωση) Εδώ μπορούν να έρθουν και κάποιοι από τον σύλλογο μας που δεν θα ακολουθούσουν το περπάτημα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (στο αυτοκινητο σας θα πρεπει να υπάρχει πλήρης ρουχισμός για αλλαγή όταν επιστρέψετε από την πορεία..(παπουτσια – μπαντελονι ..καλτσες ...φανελάκια μπλουζα μπουφαν)

Στην διαδρομη θα πρέπει φοράτε.

ΦΑΚΟ ΚΕΦΑΛΗΣ

Παπουτσια μποτάκια coretex

Παντελονι αδιαβροχο (όχι φορμα βαμβακερή που μαζεύει εύκολα χιόνι)

Εσωθερμικο μπλουζακι

Εσωθερμικες καλτσες

Σκουφο

Γαντια

Νεκ

Μπατόν (προαιρετικά αλλα είναι χρησιμα)

Στην διαδρομη θα πρέπει να εχετε μαζί σας.

Σακος πλάτης

Δευτερο ζευγαρι καλτσες στον σάκο

ΝΕΡΟ

Μπουκάλι ηλεκτρολυτών (ισοτονικό ποτό)

Ενεργειακά snaks (παστελι, σταφίδες , σοκολάτα, μπανάνα κ.λπ)

Δευτερο Εσωθερμικο μπλουζακι

Στην βαση του χιονοδρομικου θα υπαρχει snowmobile που ανα πασα στιγμη εάν συμβει κατι να ερθει να βοηθήσει η να παραλάβει κάποιον που δεν θα αντεξει.

Οι δρομείς που θα επακολουθήσουν την πορεία θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση

Η ανάβαση υπολογίζεται περίπου 4,5χλμ στο χιόνι