Οι Αιμοδότες Νικομήδειας έκοψαν την βασιλόπιτα

Με τη στήριξη της Εκκλησίας,της Περιφέρειας,του Νοσοκομείου Βέροιας και του Δήμου,ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Νικομήδειας <<Η ΑΓΑΠΗ>> εγκαινίασε τη νέα χρονιά και έκοψε τη βασιλόπιτα.

"Την Κυριακή το πρωί 19 Φεβρουαρίου 2016 από νωρίς άρχισαν να έρχονται οι αιμοδότες με σκοπό να συνδράμουν με μια μονάδα αίματος, στην προσπάθεια συλλογή αίματος για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Όλοι αυτοί είναι συνειδητοποιημένοι εθελοντές που το προηγούμενο βράδυ δεν ήπιαν αλκοολούχα ποτά παρότι βρέθηκαν με παρέα,κοιμήθηκαν 8 ώρες παρόλο που μπορούσαν να ξενυχτίσουν,δεν πήραν χάπια όλη την προηγούμενη εβδομάδα παρόλο που μπορεί να ένιωσαν κάποια αδιαθεσία,προφυλάχτηκαν από τις ιώσεις που ταλαιπωρούν τον κόσμο τέτοια εποχή.

Έφαγαν ένα καλό πρωινό παρότι άλλες μέρες δεν τρώνε,ντύθηκαν με το καλό τους χαμόγελο,με την ευχάριστη διάθεση τους και με υπομονή κατέκλυσαν τα γραφεία του συλλόγου,πιστοί στο ραντεβού της πρώτης για τη χρονιά αιμοδοσίας,ύστερα από την παρότρυνση του συλλόγου" αναφέρει μεταξύ των άλλων ο Σύλλογος και προσθέτει:

"Ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν να αιμοδοτήσουν και όσους δεν τα κατάφεραν τους παροτρύνουμε να κατευθυνθούν στην αιμοδοσία του Νοσοκομείου Βέροιας με την πρώτη ευκαιρία.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που στηρίζουν οικονομικά τις εκδηλώσεις του συλλόγου, ευχαριστούμε το κατάστημα του Μανώλη Μαρκάκη λευκά είδη για το δώρο του τυχερού που μας χάρισε. Ευχαριστούμε τον Πάτερ Άνθιμο ιερέα της εκκλησίας Ν.Νικομήδειας που ευλογεί τις εκδηλώσεις μας , το Δήμαρχο κ.Βοργιατζιδη και Αντιδήμαρχο Ασλανογλου για την τιμή να είναι μαζί μας στις αιμοδοσίες μας. Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειαρχη κ.Καλαιτζιδη για την στήριξη του έργου μας, μιας και η πιστοποίηση του συλλόγου μας ως φορέα αναγνωρισμένο πανελλήνια γίνεται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Χριστίνα Σταφυλιδου για τη συνεργασία της να λυθούν τα προβλήματα της προετοιμασίας των εκδηλώσεων μας.

Ευχαριστουμε τη Διευθύντρια της αιμοδοσίας κ.Μαγουλά Ευαγγελία, την προϊσταμένη Σοφία Στολτιδου και τους νοσηλευτές που εξυπηρετούν τους αιμοδότες μας και εξασφαλιζουν την καλή τους υγεία.

Ευχόμαστε ως Διοικητικό Συμβούλιο της "ΑΓΑΠΗΣ" να πολλαπλασιάζονται οι νέοι άνθρωποι-αιμοδότες και να απολαμβάνουν τη χαρά τους ως εθελοντές ενεργά μέλη της κοινωνίας και παραγωγής πολιτισμού".