Εκδήλωση μαθητών του 13ου Δημοτικού στο ΚΗΦΗ Βέροιας

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Κ.Η.Φ.Η εκδήλωση για τον εορτασμό της διπλής γιορτής της 25ης Μαρτίου του 1821. Τα μέλη και το προσωπικό του προγράμματος υποδέχθηκαν με χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριες της έκτης τάξης του 13ου δημοτικού σχολείου Βέροιας. Με επικεφαλής το δάσκαλο τους κ. Τήκα Σωτήριο,οι μαθητές και οι μαθήτριες παρουσίασαν ένα φροντισμένο πρόγραμμα με τραγούδια αφιερωμένα στη μεγάλη Εθνική επέτειο και στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και χάρισαν στιγμές Εθνικής συγκίνησης και υπερηφάνειας στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που γιόρτασαν μαζί και αναπόλησαν τραγουδώντας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ποιήματα και τραγούδια από τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής σε όσους έπεσαν στον αγώνα για την ελευθερία μας, αλλά και με κεράσματα για τους μικρούς μας φίλους.

"Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 13ου δημοτικού σχολείου Βέροιας κ. Θεοχαρόπουλο Δημήτριο και ιδιαίτερα τον δάσκαλο κ. Τήκα Σωτήριο για τις όμορφες στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας που μας χάρισαν" αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΠΗ.