Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου ΚΕΠΚΑ

agora veria noemb1

Από το ΚΕΠΚΑ Νάουσας – Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι το γραφείο του Κέντρου είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:30 έως τις 20:30. «Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας αυτές τις ημέρες και ώρες να συζητήσουμε τα προβλήματα τους, αλλά και να μας προτείνουν ιδέες και ενέργειες που νομίζουν ότι βοηθούν στην καλύτερη, πληρέστερη ενημέρωση και δράση των καταναλωτών» αναφέρει το ΚΕΠΚΑ.

Τα γραφεία βρίσκονται πάνω από το Πολιτιστικό Κέντρο Νάουσας (Βενιζέλου 25, 2ος όροφος) το τηλέφωνο είναι: 2332052152 και το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕ.Π.ΚΑ.

Κατά το μήνα Σεπτέμβριο το ΚΕ.Π.ΚΑ. πραγματοποίησε τις ακόλουθες επισκέψεις:

1. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2014 αντιπροσωπεία του ΚΕ.Π.ΚΑ., αποτελούμενη από τους Σταυρούλα Μολύβα Πρόεδρο, Νίκο Κωνσταντινίδη Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Βογιατζή Γ.Γραμματέα, επισκέφτηκε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον οποίο ευχήθηκε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και έκανε μια εποικοδομητική συζήτηση για τους σκοπούς και το έργο του Κέντρου καθώς και τη συνεργασία σε θέματα που αφορούν τον πολίτη-καταναλωτή της πόλης.

2. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 αντιπροσωπεία του ΚΕ.Π.ΚΑ., αποτελούμενη από τους Σταυρούλα Μολύβα Πρόεδρο, Νίκο Κωνσταντινίδη Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Βογιατζή Γ. Γραμματέα, επισκέφτηκε τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη του Ν. Ημαθίας, Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, τον οποίο ευχήθηκε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και έκανε μια εποικοδομητική συζήτηση για τους σκοπούς και το έργο του Κέντρου καθώς και τη συνεργασία σε θέματα που αφορούν τον πολίτη-καταναλωτή της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας.

3. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 αντιπροσωπεία του ΚΕ.Π.ΚΑ., αποτελούμενη από τους Σταυρούλα Μολύβα Πρόεδρο, Δημήτρη Βογιατζή Γ. Γραμματέα Ανέστη Παπάζογλου Ταμία, επισκέφτηκε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νάουσας, Νικόλαο Κουτσουγιάννη, τον οποίο ευχήθηκε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και έκανε μια εποικοδομητική συζήτηση για τους σκοπούς και το έργο του Κέντρου καθώς και τη συνεργασία σε θέματα που αφορούν τον πολίτη-καταναλωτή της πόλης.