Τα Παιδιά της Άνοιξης σε πρόγραμμα ενίσχυσης καινοτόμων πρωτοβουλιών

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία ξεκίνησε ανάμεσα στο Μικτό Κέντρο ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και της iSea, Περιβαλλοντικής Οργάνωσης για την Προστασία των Υδάτινων Οικοσυστημάτων .

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία αυτή αφορά στην υλοποίηση της Δράσης με τίτλο: «Μόνο όλοι μαζί μπορούμε! Στη φύση δεν υπάρχουν διακρίσεις: πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης Ατόμων με Αναπηρία.», που χρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», το οποίο υλοποιείται από κοινού με το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, τη Φιλανθρωπική οργάνωση Hellenic Hope και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΚΔΗΦ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» ήταν ένας από τους 19 φορείς που επιλέχτηκαν να χρηματοδοτηθούν ανάμεσα σε 148 αιτήσεις.

Το περασμένο Σ/Κ, λοιπόν, δύο μέλη του επιστημονικού προσωπικού είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πολύ εποικοδομητικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στο χώρο του Social Dynamo στην Αθήνα, με στόχο την ενδυνάμωση των φορέων του Προγράμματος «Σημεία Στήριξης» σε θέματα ηγεσίας, διαφάνειας και λογοδοσίας, στρατηγικής, συστηματικής λειτουργίας και εξεύρεσης πόρων, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους των άλλων φορέων και τους εργαζόμενους των Κοινωφελών Ιδρυμάτων.