Πως θα περάσουν το καλοκαίρι τους τα ζώδια Καρκίνος και Δίδυμος;

Είστε από αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν τι πρόκειται να γίνει σήμερα και αύριο στα ζώδια; Οι προβλέψεις ζωδίων συνήθως πέφτουν μέσα για εσάς;

Δείτε τι προβλέπει το καλοκαίρι για τα ζώδια Δίδυμος, Καρκίνος και Λέων. Πως εξελίσσεται το καλοκαίρι;

Τύχη στον έρωτα για τους Δίδυμους

Κερδισμένοι θα βγείτε οι Δίδυμοι στον έρωτα, στις αρχές του καλοκαιριού, αφού κάποιος θα εισβάλει αιφνίδια στη ζωή σας εκεί που εσείς νιώθετε ακόμα απογοήτευση για μία σχέση που έχει τελειώσει.

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει στο ζενίθ του, ξεκινούν κάποια διλήμματα, αφού αρκετοί από τους Διδύμους μπορεί να βρεθούν ανάμεσα σε ένα ερωτικό δίλημμα κοντά. Κυρίως αυτό αφορά τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

Προς τα τέλη του Αυγούστου, είστε πολύ εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, περνάτε καλά και κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μάθετε τα πάντα για τον Δίδυμο εδώ.

Τύχη στον έρωτα για τον Καρκίνο

Οι Καρκίνοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέο κόσμο και να φλερτάρετε. Μπαίνετε γερά σε ένα ερωτικό παιχνίδι, παθιάζεστε, κάνετε νέα σχέδια και στέκεστε δίπλα σε μία νέα σχέση που σας συναρπάζει. Θα περάσετε ένα μεγάλο ερωτικό διάστημα με πολλές ειδήσεις και συναντήσεις από το παρελθόν. Προσέξτε τα πολλά ρίσκα, ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κάνετε. Περισσότερα για το αύριο και του σήμερα του Καρκίνου, εδώ.

Τύχη στον έρωτα για τον Λέων

Είστε ανεβασμένοι ψυχολογικά και θέλετε να αφεθείτε στον έρωτα και σε νέες γνωριμίες. Αναζητάτε μία ανανέωση στην αισθηματική σας ζωή. Παρασύρεστε σε νέες ερωτικές γνωριμίες, με ένα φλογερό διάστημα να ξεκινά προς τα τέλη Αυγούστου. Προς το τέλος του καλοκαιριού ίσως να έχετε μία επανασύνδεση με κάποιο άτομο του παρελθόντος. Μάθετε περισσότερα.

Μπείτε στο Astrology4u για κάθε πρόβλεψη ερωτική και επαγγελματική. Βρείτε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και αύριο, διαβάζοντας παράλληλα και όλες τις προβλέψεις για τον ωροσκόπο σας.

Οι διάσημοι αστρολόγοι του Astrology4u είναι στη διάθεσή σας για μία διαπροσωπική εξυπηρέτηση, λέγοντάς σας σε προσωπικό επίπεδο τι πρόκειται να συμβεί στη ζωή σας και τα ερωτικά σας