Logo

Βραδιά γευστικής απόλαυσης για την ενίσχυση του ΚΕΜΑΕΔ

Βραδιά γευστικής απόλαυσης θα διοργανώσουν το ΚΕΜΑΕΔ σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο Σείριος, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της Μέριμνας εν όψει της νέας χρονιάς.
Λεπτομέρειες της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη στο καφέ Mcooza.

Για την εκδήλωση η διευθύντρια της Μέριμνας Μελίνα Δαμιανίδου τόνισε: "Στήνουμε την εκδήλωση από τον Μάιο. Θα κάνουμε μια εκδήλωση με την Λέσχη Αρχιμαγείρων και τον Σεφ Αντώνη Μουστάκα. Θα ετοιμάσουμε ένα γκουρμέ γεύμα.

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο Σείριος θα γίνει η εκδήλωση. Όλοι οι άνθρωποι του κέντρου εκείνη την βραδιά θα δουλέψουν δωρεάν και τα υλικά του γεύματος είναι προσφορά από ανθρώπους της πόλης.

Στο φουαγιέ τσιπουράκι με καναπεδάκια και αμέσως μετά στην κύρια αίθουσα ένα γεύμα πέντε πιάτων. Η τιμή της κάρτας είναι 15 ευρώ και καλύπτει τα πάντα. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30μμ ακριβώς (ούτε λεπτό αργότερα).

Τα έσοδα θα οδηγηθούν στο ΚΕΜΑΕΔ για τα πρώτα έξοδα της χρονιάς.

Οι γονείς με ΑμΕΑ δεν πρέπει να αισθάνονονται βαρύ στίγμα στις πλάτες τους. Να κοινωνικοποιούν τα παιδιά τους. Υπάρχουν οι δομές που μπορούν να τα στείλουν. Αν οι δομές μας πάψουν να υπάρχουν η κοινωνία θα το βρει μπροστά της".

Ο σεφ Αντώνης Μουστάκας τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή ήταν ένα όνειρο τριών χρόνων. "Αυτή είναι η αρχή, θα ακολουθήσουν και άλλα πράγματα. Μπορούμε να κάνουμε πολλά. Το τραπέζι αυτό γίνεται την ημέρα εορτής του προστάτη Άγιου των μαγείρων, του Αγίου Ευφρόσυνου" σημείωσε.

Ελένη Μπουσμαλή, Ζωή Αράπογλου, Μαρία Άρνη θα είναι στην μουσική επιμέλεια της βραδιάς.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η Ζαφειρία Ιγνατίδου και ο Λευτέρης Κυβεντίδης οι οποίοι εξεφρασαν την χαρά τους για την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης και κάλεσαν τον κόσμο το ΚΕΜΑΕΔ και τις εκδηλώσεις του.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb