Logo

Δημιουργία φωτογραφικής ομάδας στην Αλεξάνδρεια

«Είναι μια ψευδαίσθηση ότι οι φωτογραφίες δημιουργούνται από την φωτογραφική μηχανή. Δημιουργούνται με το μάτι, την καρδιά και το μυαλό.»

Henri Cartier-Bresson

Από τον Σύλλογο Αλεξάνδρειας ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο σύλλογος ‘Αθλητισμός-Φύση-Πολιτισμός’ καλεί τους πολίτες της Αλεξάνδρειας και των γύρω περιοχών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, που θέλουν να εκφραστούν μέσα από το «κλικ» ατομικά αλλά και ομαδικά, που θέλουν να ‘καδράρουν’ το χρόνο, που θέλουν να μοιραστούν ο πάθος τους με άλλους που τους αρέσει επίσης να ‘γράφουν’ με ‘φως’, να επικοινωνήσουν μαζί μας με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας φωτογραφικής ομάδας/παρέας που θα καλλιεργήσει φωτογραφικά τα μέλη της και θα προωθήσει την καλλιτεχνική φωτογραφία μέσα από δράσεις και εκθέσεις.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ https://www.facebook.com/AthlitikosSillogosAlexandreias/ ή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλ. στο 6979-482461

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb