Η νέα σύνθεση του Τοπικού Συμβουλίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του Τοπικού Συμβουλίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Αναλυτικά το νέο σχήμα είναι:

Πρόεδρος: Νικολέτα Τσέλιου
Αντιπρόεδρος: Ελένη Ξανθοπούλου
Γραμματέας: Ρεβέκα Γεώργου
Ταμίας: Ελένη Δρούγκα
Τοπική Έφορος: Γεωργία Ζαρομυτίδου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας: Πόπη Νικούση
Υπεύθυνος Δράσεων: Τρύφων Γιαννακόπουλος
Υπεύθυνη Εστίας: Ιωάννα Περτσιούνη

Το άνοιγμα της νέας Οδηγικής χρονιάς

Σε ανακοίνωσή του ο φορέας αναφέρει: "Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού “85 χρόνια συμμετέχουμε”. 85 χρόνια δίνουμε παλμό στον τόπο, στην πρωτοβουλία, στη φύση, στην ομαδική ζωή, στο διαφορετικό, στην προσωπικότητα, στη σκέψη, στην άποψη, στην κίνηση.

Σας προσκαλούμε στο άνοιγμα της φετινής Οδηγικής χρονιάς, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στο πλακόστρωτο του Πάρκου στις 11πμ. Αναζητώντας εκπλήξεις, γνώσεις και εμπειρίες, εμείς τα παιδιά, οι πολίτες του μέλλοντος, πλέκουμε παρελθόν και παρόν, και με τη φρέσκια ματιά μας παίζουμε τα παιχνίδια των παππούδων μας, προετοιμασμένα από τα στελέχη του τοπικού μας τμήματος. Αν είσαι πέντε έως δεκαεφτά χρόνων, μπορείς να ενταχθείς στις ομάδες μας. Αν είσαι μεγαλύτερος, μπορείς να ενταχθείς ως ενήλικας εθελοντής στα προγράμματά μας!

Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να μεταδώσουμε τον δικό μας, ξεχωριστό παλμό! Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην Εστία μας, στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας".