Σε επιμορφωτικό το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Βέροιας

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας συμμετείχε σε επιμορφωτικό - εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) για τα Στελέχη των Συμβουλευτικών Κέντρων της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, τα οποία διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη από τις 9 έως 12 Οκτωβρίου.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου αφορούσε στην Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών σε Γυναίκες Θύματα Κακοποίησης. Επίκεντρο αποτέλεσαν οι θεματικές σχετικά με τις πολιτικές για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, τις εθνικές νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας καθώς και η διαχείριση και επίλυση κρίσιμων ζητημάτων με παρουσίαση περιπτώσεων (case studies).

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας του ανθρώπινου δυναμικού των δομών του Δικτύου στο κομμάτι της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Οδός Καπετάν Άγρα 3Α, Βέροια
τηλ.: 23310-65304φαξ: 23310-64530
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.