Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

vivliothiki new2

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας (Αμερικανική Γωνιά) και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Ημαθίας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση-διάλεξη με θέμα: START A BUSINESS την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης (Έλλης 8).

Ομιλητής ο κ. Manish Gupta οποίος θα μιλήσει για τις γενικές αρχές της επιχειρηματικότητας: τι χρειάζεται για να ξεκινήσει μια επιχειρηματική δραστηριότητα, πως ανιχνεύονται οι ευκαιρίες, πως συντάσσεται ένα επιχειρηματικό πλάνο, πόσο σημαντικό είναι για νέους επιχειρηματίες να είναι καινοτόμοι και δημιουργικοί.

Ο Manish Gupta εργάζεται στο τμήμα Δημοσίων και Εκπαιδευτικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας. Γράφει λόγους για τον πρέσβη, μιλάει σε εκδηλώσεις με φοιτητές και ευρύτερο κοινό, παρακολουθεί τα νέα και την ειδησεογραφία και οργανώνει προγράμματα με εκπαιδευτικές ανταλλαγές στις ΗΠΑ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σαν δικηγόρος. Σπούδασε νομικά στο Temple University.

Θα προηγηθεί παρουσίαση του ΚΕΣΥΠ από την κ. Παντελίδου Κυριακή και παραδείγματα εφαρμογής προγραμμάτων Επιχειρηματικότητας μαθητών των σχολείων της Ημαθίας από τον Παραστατίδη Κων/νο, Υπευθύνων του ΚΕΣΥΠ Ημαθίας.

Μετά το πέρας της παρουσίασης του κ. Manish Gupta, νέοι επιχειρηματίες από την Ημαθία, θα καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες.
Η παρουσίαση του κ.Manish Gupta θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και απευθύνεται κυρίως σε μαθητές λυκείου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.