Το μενού για την βραδιά γευσιγνωσίας Κάρανου - Συλλόγου Ζαχαροπλαστών

Ο Σύλλογος Γευσιγνωσίας – Γαστρονομίας - Οινολογίας και Τουρισμού «Ο ΚΑΡΑΝΟΣ» και ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας σας προσκαλούν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στο χώρο εστίασης «ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ» στη Βέροια.

Οι chefs Παλησίδης Γιώργος, Μαλλιάρας Νίκος (Βεργιώτικο), Μεταξάς Γιώργος (Τσαγκαράδικο), Λαφάρας Στέφανος (Χάραμα), Σαμούκας Γιάννης (12 Γράδα), Τσιλιγκερίδης Νίκος (Ακρόπολη), Περπερίδου Μαρία (Εκείμερος), Ψώνης Αλέξανδρος (Το Μεράκι), Λεπτοκαρίδης Θωμάς, Δελιόπουλος Διονύσιος και η pastry chef Μάλλιου Χριστίνα (αρτοποιεία ΚΟΓΙΑ) μαγειρεύουν:

Σούπα κρέμα κόκκινης κολοκύθας με λάδι μυρωδικών
***
Τραχανάς κρεμώδης με καπνιστό μοσχάρι
***
Λουκάνικο με πατατοσαλάτα βρασμένη σε βότανα
***
Σαλάτα με νεαρά πράσινα φυλλώδη λαχανικά,
σουσάμι, φλοίδες Μπάτζου, τοματίνι, κολοκύθι, σιρόν κρουτόν, δροσισμένο με ελαιόλαδο και ταχίνι
***
Μοσχάρι ψητό με κρεμμυδάκια, καρότα, μανιτάρια
Ζυμαρικά βρασμένα σε μοσχαρόζουμο με τριμμένη φέτα
***
Ραβανί με παγωτό παντζάρι

Ψωμάκι εκλεκτό
Τσουκνίδα και καπνιστό χοιρινό
Σύκο και δενδρολίβανο
Ρίγανη και ελιά

Το δείπνο θα συνοδεύσουν κρασιά (λευκός – ερυθρός).

Τιμή Συμμετοχής: 15€
Μέρος των εσόδων την εκδήλωσης θα δοθούν στο «ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ».
Διάθεση προσκλήσεων στα γραφεία του Συλλόγου, Ελευθερίας 8 στη Βέροια, όπως επίσης και στο τηλέφωνο: 23310 24730.