Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία και η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας

Την Κυριακή το πρωί 11 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία και το μεσημέρι της ίδιας μέρας έγινε αγιασμός και κοπή της πίτας στον Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «Η Αγάπη». Χαρά, ευχαρίστηση, ικανοποίηση, τα συναισθήματα των αιμοδοτών που έδωσαν αίμα και λίγο από το χρόνο τους στην πρώτη αιμοδοσία του 2018.

Ήταν αυτοί που προετοιμάστηκαν, ήταν υγιείς, δεν κατανάλωσαν αλκοόλ και το πιο σημαντικό είχαν επιλέξει να βοηθήσουν με το δώρο που τους χάρισε ο Θεός, το αίμα, ένα συνάνθρωπο τους ασθενή ή ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον.

"Ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες που στηρίζουν το έργο του Συλλόγου και ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας. Ευχαριστούμε τον Πατέρα Άνθιμο για την ευλογία. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. των ΚΤΕΛ και τον πρόεδρο του Τάσο Συμεωνίδη για το δώρο που κέρδισε η τυχερή αιμοδότρια της βασιλόπιτας. Ευχαριστούμε την πρόεδρο της Νέας Νικομήδειας Χριστίνα Σταφυλίδου, τον αντιδήμαρχο Θεόφιλο Κορωνά και τον εκπρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Τσιούντα για την παρουσία τους.

Ευχή μας η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα και για αυτό το σκοπό θα συνεχίσουμε την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.