Ποιους προσέλαβε η Πρωτοβουλία για το Παιδί

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της διαδικασίας προσλήψεων προσωπικού για τις θέσεις Διευθυντή Διοικητικού Τομέα, Παιδαγωγού στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και οδηγού.

ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Υποβλήθηκαν 6 αιτήσεις. Με κριτήριο την πιστοποιημένη εμπειρία προκρίθηκαν για συνέντευξη 3. Επιλέχθηκε για τη θέση ο κύριος Χρυσοβαλάντης Καραγιάννης, λόγω της εξαιρετικής ειδικής εμπειρίας του στα ζητούμενα καθήκοντα.

ΘΕΣΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ

Υποβλήθηκαν 56 αιτήσεις. Από αυτές αποκλείστηκαν αρχικά οι 29, λόγω μη εκπλήρωσης των τυπικών όρων της προκήρυξης (όριο ηλικίας, άλλα τυπικά προσόντα). Από τις υπόλοιπες 27 αιτήσεις που εξετάστηκαν, προκρίθηκαν οι 11 για συνέντευξη, με κριτήριο την ύπαρξη ουσιαστικών προσόντων και εμπειρίας για τη θέση.

Επιλέχθηκε η κυρία Ευφροσύνη Κιατικίδου, επειδή συγκέντρωνε τα περισσότερα ουσιαστικά προσόντα, εν σχέσει και με τη δυνατότητα διεκπεραίωσης του προγράμματος διεξαγωγής των ειδικών δημιουργικών εργαστηρίων ψυχοθεραπείας μέσω της τέχνης και της χρήσης ειδικών μεθόδων εργασίας.

ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

Υποβλήθηκαν 38 αιτήσεις. Από αυτές αποκλείστηκαν οι 7 λόγω μη πλήρωσης των τυπικών όρων της προκήρυξης. Από τις υπόλοιπες 31 που εξετάστηκαν, προκρίθηκαν για συνέντευξη οι 7, με κριτήριο την ύπαρξη ουσιαστικών προσόντων για τη θέση. Επιλέχθηκε ο κύριος Κοσμάς Παπαχρήστου, γιατί συγκεντρώνει ειδική εμπειρία πέραν αυτής που απαιτείται για τη θέση του οδηγού, ικανή να βοηθήσει την προοπτική της Δομής.