Επετειακή εκδήλωση θα διοργανώσει το Vespa Club Βέροιας

Το Vespa Club Βέροιας, γιορτάζει τα 20+1 χρόνια ύπαρξης του στην πόλη! "Από το 1997 όπου πρωτοεμφανίστηκε η ομάδα "βεσπάκηδων" στους δρόμους της Βέροιας, μέχρι φέτος, πολλά άλλαξαν φυσικά, το σταθερό που δεν άλλαξε, είναι η αγάπη μας για τη ζωή με μια Vespa!

Για να γιορτάσουμε, καλέσαμε φίλους μας vespisti από άλλες πόλεις να τους φιλοξενήσουμε στην εκδήλωσή μας, VESPOMAZOX2018!

Την Κυριακή 22 Απριλίου με εκκίνηση στις 10:00 απο το coffee store BRUNO στην Πιερίων 98, που ειναι και χορηγός στην εκδήλωση, ξεκινάμε για μια περιήγηση στον ημαθιώτικο κάμπο στην καρδιά της Μακεδονίας, το Βέρμιο, τη Νάουσα και το πάρκο Αγίου Νικολάου αλλά και το Αρκοχώρι και τη Φυτειά!

Μακεδονία βέβαια σημαίνει 3000 χρόνια Ελληνική Ιστορία, θα επισκεφθούμε λοιπόν τη σχολή Αριστοτέλους, το σχολείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Θα δούμε και θα μάθουμε για τη θυσία των γυναικών στους Στουμπάνους Νάουσας!

Φυσικά Βέροια και Μακεδονία σημαίνει επίσης, καλό φαγητό, καλό κρασί και...μουσική με χάλκινα!

"Μαθήματα" οινογευσιγνωσίας απο τον οινοποιό, ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ Απόστολο, που μας στηρίζει και μας "κερνάει" τα διάσημα κρασιά του!

Επίσης, μας στηρίζουν:
▪το καφέ "Dolce via" του Φασίδη Γιάννη,
▪το συνεργείο αυτοκινήτων "Κωνσταντινίδης Βαλάντης"
▪το κρεοπωλείο Κουτσιώφτη "Άρωμα"
▪το κατάστημα εσρούχων "Πρόδρομος&υιός"
▪το fast food "All time"
▪το κατάστημα υποδημάτων "Vero shoes"
▪τα οπτικά "Ανδρεάδη"
▪το "Cook Shop" Βέροιας
▪τα έπιπλα "Λιόλιος"
▪το μουσικό οίκο "Πετσάβας"
▪το πρατήριο καυσίμων BP "Σιδηροπούλου"
▪το κατάστημα σιδηρικών "Γιτόπουλου"
▪το κατάστημα ενδυμάτων "Metro" Ορδουλίδης.
▪το κατάστημα λιπαντικών "Τεντόγλου"
▪Την εταιρία eco4all.gr του Σιουραντάνη Α.

Μία "γεμάτη" μέρα, παρέα με τις αγαπημένες μας Vespa!

Βρείτε μας στο Facebook/vespaclubveria και ψάξτε μας στους δρόμους της πόλης για να γνωριστούμε και να ακολουθήσετε την παρέα μας!" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.