Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Αλβανία

Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Αλβανία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2018.

"Θα επισκεφτούμε κατά πρώτον τα Τίρανα, όπου θα διανυκτερεύσουμε και την επόμενη μέρα θα εκκλησιαστούμε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Σωτήρος και θα λάβουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στους Αγίους Σαράντα. Θα ξεναγηθούμε στο ωραίο αυτό θέρετρο και θα διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο της πόλης. Την επόμενη θα ξεκινήσουμε για τα σύνορα, θα περάσουμε στα Ιωάννινα και από την Εγνατία οδό θα επιστρέψουμε στην Αλεξάνδρεια.

Αναλυτικά το δρομολόγιο είναι ως εξής. Αλεξάνδρεια, Σιάτιστα, Κρυσταλλοπηγή, διάβαση των συνόρων, επίσκεψη στην Κορυτσά στο Ναό της Αναστάσεως του Σωτήρος και αναχώρηση για το Πόγραδετς όπου υπάρχουν παραλιακά μαγαζιά στη λίμνη Αχρίδα, για να γευματίσουμε με δικά μας έξοδα.

Μετά το γεύμα θα κατευθυνθούμε στο Ελμπασάν και θα καταλήξουμε στα Τίρανα. Θα πάμε στο Ξενοδοχείο και θα τακτοποιηθούμε. Το πρωί της Κυριακής 27 Μαΐου θα εκκλησιαστούμε στο νέο Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Σωτήρος Τιράνων, και θα μεταβούμε στο Επισκοπείο όπου θα πιούμε το καθιερωμένο καφεδάκι μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο.

Στη διαδρομή θα γευματίσουμε σε κάποιο μαγαζί με δικά μας έξοδα. Μετά το γεύμα θα κατευθυνθούμε στους Αγίους Σαράντα, όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και θα ξεκουραστούμε για λίγο. Το πρωί της Δευτέρας 28 Μαΐου θα κατευθυνθούμε στα σύνορα, θα περάσουμε στην Ελλάδα στην περιοχή των Ιωαννίνων και μέσω της Εγνατίας θα φτάσουμε στην Αλεξάνδρεια.

Η τιμή κατ’ άτομο είναι 110 Ευρώ και περιλαμβάνει τα έξοδα του λεωφορείου, των ξενοδοχείων, της ξενάγησης. δύο πρωινά και δύο βραδινά γεύματα.

Η πληρωμή των εισιτηρίων πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους έχουν πληρώσει τη συμμετοχή τους" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ

1. 6944445115

2. 6972457012

3. 6943135149