Σύσταση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας

Με την υπ’ αριθμ 6/2018 διάταξη του Ειρηνοδικείου Βέροιας εγκρίθηκε η σύσταση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΜ.), της οποίας η συγκρότηση και λειτουργία διέπεται από το Καταστατικό της, καθώς και από το άρθρο 30Γ του ν.1264/1982 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 50 του ν.4407/2016.

Είναι μια προσπάθεια που σκοπό έχει την ανάπτυξη των συναδελφικών δεσμών των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες – Υπηρεσίες στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας καθώς και στη βελτίωση των επαγγελματικών, εργασιακών, κοινωνικών και πολιτιστικών συνθηκών των μελών μας μέσω της συλλογικότητας και της κοινής αντιμετώπισης, με γνώμονα πάντα τους νόμους και τους Στρατιωτικούς Κανονισμούς. Η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα στο εργασιακό αλλά και στο οικογενειακό - κοινωνικό περιβάλλον που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό απαιτεί την συστράτευσή όλων μας. Κάθε άποψη, κάθε ιδέα, κάθε παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη γιατί δείχνει συμμετοχή και ενδιαφέρον, και αυτός είναι ο μόνος τρόπος, μέσω της κοινής προσπάθειας.

"Το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΜ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους συναδέλφους της Ένωσης για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες της 10ης Απριλίου 2018. Δηλώνει ότι θα είναι δίπλα τους και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσει λύση σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επιτρέποντας τους να συνεχίσουν απρόσκοπτα να εκτελούν το καθήκον τους. Ευχαριστούμε επίσης τη Δημοτική Αρχή της Βέροιας καθώς και όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν οι διεργασίες της Ένωσης, και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία και στήριξη των δραστηριοτήτων του Δήμου καθώς και των όμορων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας, στα πλαίσια της προσφοράς των μελών μας στο κοινωνικό σύνολο.

Καλούμε τόσο τα μέλη της Ένωσης όσο και όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στις Μονάδες - Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας να συμμετέχουν και να συμβάλλουν ενεργά και δραστήρια στη προσπάθεια αυτή, καταθέτοντας ιδέες και προτάσεις μέσα από τις διαδικασίες και τις συλλογικές εκφράσεις που προβλέπει το καταστατικό" αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.