Το Γηροκομείο Βέροιας ευχαριστεί

girokomeio ekdilosi

Το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας ευχαριστεί Θερμά, από καρδίας όλους τους φίλους και συνδρομητές που τίμησαν με την παρουσία τους, την Απογευματινή εκδήλωση του, στην ΛΑΦ Βέροιας. Σκοπό είχε τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για την αγορά πετρελαίου για την κάλυψη ενεργειακών αναγκών του Σωσσίδειου Γηροκομείου Βέροιας.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υπτγο κ.Αντώνιο Νομικό, για την προσφορά και την φιλοξενία της εκδήλωσης στην ΛΑΦ Βέροιας.

Τον κ.Σάκη Περιφανόπουλο,για την ευγενική προσφορά πιτών , για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Το Απογευματινό τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας , πατέρας Δημήτριος Μπακλαγής, ο Δήμαρχος της Βέροιας κ.Κώστας Βοργιατζίδης , η Δημοτική Σύμβουλος κ.Παπαιωάνου Μαρία ,ο ιερέας Παναγιώτης Χαλκιάς και μέλη Δ.Σ. άλλων Συλλόγων της πόλης μας.

Η Πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ.Δόξα Μούρτζιου-Χ''Ευστρατιάδου και η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ.Κάτσιου Μαρία , άνοιξαν την εκδήλωση και αναφέρθηκαν εν συντομία στον ιερό σκοπό του Απογευματινού και ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της καθώς και τον κόσμο της Βέροιας, που αγκάλιασε με αγάπη το Γηροκομείο και ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του.

Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί εξαιρετικά τον κ.Γιάννη Δημητρίου και την ορχήστρα του, παρέα φίλων Μουσικών που αφιλοκερδώς συντέλεσαν στην σημαντική επιτυχία της εκδήλωσης, πλαισιώνοντας την εκδήλωση με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Τα νούμερα που κληρώθηκαν στην Λαχειοφόρο Αγορά είναι το 1987 για την 24''τηλεόραση και το 1747 για την καφετιέρα ,όπου και οι τυχεροί ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Το Δ.Σ. και οι Τρόφιμοι της Μ.Φ.Η.''Σωσσίδειου Γηροκομείου Βέροιας'',επίσης ευχαριστούν θερμά:

-Τον κ.Κων/νο Καραπαναγιωτίδη, για την όλη προσφορά του στο Γηροκομείο Βέροιας και για οποιοδήποτε αίτημα ζητήθηκε από το Δ.Σ. του Ιδρύματος που αφορούσε την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου Βέροιας.

-Τους κ.Αχιλλέα Αποστολίδη και κ.Κώστα Σιδηρόπουλο,για την δωρεά του ποσού των 600 Ευρώ αντί 40ημέρου μνημοσύνου Ιωάννου Καλαιτζίδη.

-Την Κονσερβοποιεία Venus Βέροιας,για την ευγενική προσφορά κομπόστας για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

-Την κ.Παπαστεργίου Μαρία ,για την δωρεά του ποσού των 50 Ε,για οικονομική ενίσχυση.

-Την κ.Ζ.Κ.,για την δωρεά του ποσού των 50 Ε,για οικονομική ενίσχυση.

-Την κ.Λιόλιου Νία,για την δωρεά του ποσού των 10 Ε,για οικονομική ενίσχυση.

-Την κ.Αμοιρίδου Δάφνη ,για την δωρεά του ποσού των 30 Ε,για οικονομική ενίσχυση.

-Την κ.Αμοιρίδου Μαίρη ,για την δωρεά του ποσού των 10 Ε,για οικονομική ενίσχυση.

-Την κ.Κ.Μ. ,για την δωρεά του ποσού των 50 Ε,για οικονομική ενίσχυση.

-Την κ.Σαράφοφλου Άρτεμις ,για την δωρεά του ποσού των 10 Ε,για οικονομική ενίσχυση.

-Τους συναδέλφους του 6ου Γυμνασίου Βέροιας,για την δωρεά του ποσού των 82 Ε,εις μνήμη των μητέρων των συναδελφισών τους,Δέσποινας Χατζή και Χρύσας Βαγγελτζίκη.