Δυο ποδήλατα δώρησε στην Τροχαία ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας

Από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Όταν ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας ζήτησε την υποστήριξη του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας για την ομαλή διεξαγωγή της Ποδηλατάδας στις Ανθισμένες Ροδακινιές, αλλά και τη συνδιοργάνωση του Πάρκου Ποδηλατικής Αγωγής, ο επαγγελματισμός των στελεχών της Τροχαίας και το ειλικρινές τους ενδιαφέρον για την αξία της διαπαιδαγώγησης των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, μας εξέπληξαν ευχάριστα.

Μάλιστα, το Πάρκο Ποδηλατικής Αγωγής του ΤΟΒ αποτέλεσε αφορμή για να κατασκευαστούν πινακίδες του ΚΟΚ προσαρμοσμένες στο ύψος των μαθητών, ώστε να χρησιμοποιούνται μελλοντικά σε ειδικά μαθήματα στα σχολεία, ελλείψει κανονικού πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στην πόλη μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστίας, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας αποφάσισε να δωρίσει στην Τροχαία δύο ποδήλατα για τις ανάγκες των εν λόγω εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τα ποδήλατα παραδόθηκαν την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. Σιμούλη Χρήστου και του Διοικητή Τμήματος Τροχαίας κ. Καλογερόπουλο Ανδρέα. Τους ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους".