Αποχαιρετισμός παλαιών και υποδοχή νέων δικηγόρων στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας (φωτογραφίες)

Κατά την ημέρα της εορτής του προστάτη της Δικαιοσύνης Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, που τιμάται στις 3 Οκτωβρίου, και με την ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στη Λέσχη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Μετά την Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και το μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών, οι δικηγόροι της Βέροιας, η Εισαγγελέας, η Αντιεισαγγελέας, η Ειρηνοδίκη, αλλά και εκπρόσωποι του Δήμου, της Περιφέρειας, της Μητρόπολης και των Σωμάτων Ασφαλείας του τόπου μας παραβρέθηκαν στην τελετή.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης Καραβασίλης χαιρέτησε την εκδήλωση, εκφράζοντας κάποιες σκέψεις του για τον ρόλο του Δικηγόρου ως λειτουργού στην απονομή της δικαιοσύνης κι ως διαμορφωτή του ισχύοντος δικαίου.

Ακολούθησε η τελετή απονομής τιμητικών πλακετών στους αποχωρούντες δικηγόρους και αναμνηστικών στους νεοδιορισθέντες δικηγόρους.

Αποχώρησαν οι Βαλσαμίδης Αναστάσιος, Τσανάκας Κωνσταντίνος και Νώλη Φανή. Ενώ υποδέχθηκαν τους Ασέλα Μαρία, Καρυπίδη Χρήστο, Παπαστεργίου Πανδώρα, Καρυπίδου Κυριακή, Τσιλίκα Ειρήνη, Δολδούρη Γαρυφαλιά, Παράσχου Κίμων, Μηνοπούλου Ευδοξία, Καραγιάννη Γεωργία και Ντόβα Γεώργιο.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δικηγόρος Γεωργία Καραγιάννη, ως εκπρόσωπος των νέων δικηγόρων, ενώ ο δικηγόρος Χρήστος Καρυπίδης ανέπτυξε το θέμα «Οι στοχεύσεις ενός νέου δικηγόρου».

Στο τέλος ακολούθησε δεξίωση, όπου όλοι τίμησαν τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασε με πολύ μεράκι το ζαχαροπλαστείο Vitro Καρατζόγλου.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θ. Τεληγιαννίδης, Ν. Καρατζιούλα, Σ. Σαρηγιαννίδης, οι πολιτευτές Τ. Μπαρτζώκας, , Λ. Τσαβδαρίδης, Σ. Κυριαζόπουλος, Α. Τόλκας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος Διονύσιος Κούγκας, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού και του Αστυνομικού Διευθυντή κ.α.

 
>