Η ετήσια τακτική γιορτή εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί διοργανώνει τη τρίτη τακτική ετήσια εκδήλωση προς τιμή των Εθελοντών της, που θα γίνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:30 στο Κέντρο «Ακρόπολη».

Είναι σε όλους γνωστή η μεγάλη συμβολή των εθελοντών στο έργο της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο, που υπηρετεί ο Οργανισμός μας από το 2008 μέχρι σήμερα. Μεγάλος αριθμός εθελοντών, κάθε ηλικίας και ειδικότητας, συνεισφέρει αποτελεσματικά τόσο στο κοινωνικό έργο καθαυτό, όσο και στην οικονομική ενίσχυσή του. Το φαινόμενο αυτό εντείνεται με την πάροδο του χρόνου, με την προσέλευση και άλλων εθελοντών, των περισσότερων νέων σε ηλικία.

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί, γέννημα της τοπικής κοινωνίας και κατ’ εξοχήν εθελοντικός Φορέας παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, αποδίδει ένα ελάχιστο αντίδωρο σε όλους αυτούς που μοχθούν ο καθένας από τον τομέα του καθημερινά και όλο τον χρόνο, με σεμνότητα και συνέπεια, για την διάσωση και την αξιοπρέπεια των μικρών παιδιών, αναγνωρίζοντας αυτή την προσφορά και επιβραβεύοντάς την ηθικά.

Η φετινή εκδήλωση θα έχει αναβαθμισμένο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώθηκαν 10 χρόνια ζωής και λειτουργίας του Οργανισμού, ο οποίος περνά σε νέα φάση έργου και δράσης, έχοντας ολοκληρώσει τις υποδομές και τη στελέχωσή του.

Καλούμε όλους τους φίλους μας να συμμετάσχουν στην Γιορτή μας, διασκεδάζοντας και τιμώντας τους Εθελοντές μας και τη δράση τους.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 12€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού, ποτό, γλυκό και φρούτα.

Προσκλήσεις διατίθενται:

Από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Βέροιας, Σ. Πέτρουλα 7, τηλ. 23310-72303.
Από το Σπίτι της Βεργίνας, τηλ. 2331092870.
Από τα Γραφεία Διοίκησης και Εθελοντών, Ανοίξεως 19, Βέροια, τηλ. 23310-29571.
Στον τόπο της εκδήλωσης («Ακρόπολη») λίγο πριν την έναρξή της.