Νάουσα: Εθελοντικός καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων

Με τη συμμετοχή μελών πολιτιστικών συλλόγων, πολιτών, επαγγελματιών και προσωπικού του Δήμου Νάουσας, έγινε το πρωί της Κυριακής (15/6) για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά ο καθιερωμένος εθελοντικός καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων.

Ξεκίνησε με συγκέντρωση στο χώρο του Δημαρχείου, όπου ορίστηκαν από τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Καραμπατζό οι προς καθαρισμό χώροι, δημιουργήθηκαν είκοσι ομάδες εθελοντών-συνεργείων, οι οποίες μετέβησαν στις περιοχές όπου έγινε ο συμβολικός καθαρισμός από χόρτα, κλαδιά, απορρίμματα κλπ. (Αράπιτσα-"Στουμπάνοι", Πλατεία Ειρήνης, οδός Αγίου Νικολάου-"Τρικολάν", δρόμοι προς: "Σπήλαιο", "3-5 Πηγάδια"-"Σταυρός", Σχολή Αριστοτέλους, είσοδος της πόλης, αγροτικοί δρόμοι κ.ά).

Συμμετείχαν μέλη των συλλόγων "Αράπιτσα", "Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού", "Φίλοι του Καρναβαλιού", "Λέσχη Καταδρομέων", οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Ηλίας, κ. Μαρία Καρυδά, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Χρήστος Παππάς, οι επαγγελματίες κ.κ. Βλαχάκης, Μάντσιος, με τα μηχανήματά τους, προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου με εξοπλισμό και οχήματα.  

Επίσης, εθελοντικός καθαρισμός έγινε στη Δημοτική Ενότητα Ειρηνούπολης στην περιοχή του ποταμού "Μαρίτσα" Ζερβοχωρίου με επικεφαλής τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Γιώργο Βασιλείου, ενώ θα συνεχιστεί και σήμερα σε περιοχές της Τ.Κ. Ζερβοχωρίου με τη συμμετοχή εθελοντών και συντονισμό της πρωτοβουλίας από την Πρόεδρο, κ. Χριστίνα Τσαλίλη-Θεοδωρίδου.