Ποιους θα προσλάβει η Πρωτοβουλία για το Παιδί

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του, προκειμένου να εξετάσει τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για τις θέσεις Εργασιακού Συμβούλου, Κοινωνικού Λειτουργού και Ψυχολόγου στη Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων της Βέροιας.

Η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της τη βαθμολογία των υποψηφίων μετά από τις συνεντεύξεις που δόθηκαν ενώπιον της και παρουσία του Δ. Διευθυντή κ. Καραγιάννη, κατέληξε στα εξής αποτελέσματα:

Α. Θέση Εργασιακού Συμβούλου

Για τη θέση Εργασιακού Συμβούλου υπέβαλαν αίτηση 14 υποψήφιοι. Εξ αυτών οι 4 αποκλείστηκαν για τυπικούς λόγους. Από τους υπόλοιπους, με κριτήρια πρώτης αξιολόγησης κλήθηκαν σε συνέντευξη οι 11, εκ των οποίων προσήλθαν οι 10. Μετά από τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων, επελέγησαν κατά σειρά αξιολόγησης οι εξής:

1.Μπασιούρη Καλλιόπη

2.Τζινέρη Ευαγγελία-Μαρία

3.Καρασαρίδου Αναστασία

4.Τζελέπη Ελισσάβετ

5.Παπαδοπούλου Νικολέττα

Αποφασίζεται να προσληφθεί η κυρία Μπασιούρη Καλλιόπη.

Β. Θέση Κοινωνικού Λειτουργού

Για τη θέση Κοινωνικού Λειτουργού ενεργοποιήθηκε η λίστα αξιολόγησης που προέκυψε από την προγενέστερη προκήρυξη του Οργανισμού για την αντίστοιχη θέση στο ΚΗΦ (16 Οκτωβρίου 2018). Επανακλήθηκαν σε συνέντευξη 6 υποψήφιοι. Μετά από τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων, επελέγησαν κατά σειρά αξιολόγησης οι εξής:

1.Θεοδωρίδου Μαρία

2.Τσιφλίδου Ελισσάβετ

3.Χουρσουσίδου Ιωάννα

Αποφασίζεται να προσληφθεί η κυρία Θεοδωρίδου Μαρία.

Γ. Θέση Ψυχολόγου

Για τη θέση Ψυχολόγου ενεργοποιήθηκε η λίστα αξιολόγησης που προέκυψε από την προγενέστερη προκήρυξη του Οργανισμού για την αντίστοιχη θέση στο ΚΗΦ (16 Οκτωβρίου 2018). Επανακλήθηκαν σε συνέντευξη 2 υποψήφιοι. Μετά από τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων, επελέγησαν κατά σειρά αξιολόγησης οι εξής:

1.Τσηρίδου Ελένη

2.Φωτιάδου Μαρία

Αποφασίζεται να προσληφθεί η κυρία Τσηρίδου Ελένη.

Δ. Θέση οικόσιτης Φροντίστριας

Η ιδιαίτερη διαδικασία επιλογής δύο οικόσιτων Φροντιστριών βρίσκεται εν εξελίξει και πρόκειται να ολοκληρωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες, οπότε θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.