Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Σωματείου Τεχνιτών Ξυλουργών Βέροιας

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στο κέντρο ακρόπολη πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική βραδιά του Σωματείου Τεχνιτών Ξυλουργών Βέροιας, με μεγάλη προσέλευση και αρκετό κέφι.

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι που δραστηροποιούνται στο εμπόριο και την μεταποίηση της ξυλείας, όπως ο Γκίκας Νικόλαος και ΣΙΑ Ο.Ε, η FILOXYL A.E., η ΞΥΛΟΤΕΞ Α.Ε και η Doors Factory. Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν: Ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ.Θέμελης Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βέροιας κ.Λυκοστράτης Βασίλειος, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Μαρκούλης Αντώνης, ο υποψήφιος Βουλευτής Μπαρτζώκας Τάσος, o Βουλουτάκης Ζαχαρίας απο το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ο Πρόεδρος Φυτειάς Αγγέλου Νικόλαος, ο Πρόεδρος Πατρίδας Σιδηρόπουλος Γιάννης, ο Πρόεδρος Χιονοδρομικού Σελίου Τσελέπης Κώστας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου ‘’Ψηφιδωτό’’ Ελευθεριάδης Βασίλειος.

"Στόχος και ελπίδα της Διοίκησης είναι να αναπτύξουμε το Πνεύμα της συναδελφικότητας. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του σωματείου που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους" αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.

xilourgoi11