Γυαλιά οράσεως συγκεντρώνει το Υφάδι

Μια νέα ανθρώπινη δράση ξεκινάει στο ΥΦΑΔΙ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας και Μικροχειρουργικής Οfthalmica με τίτλο «Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία – Χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη»!

"Η καμπάνια αυτή έχει στόχο τη συγκέντρωση γυαλιών και σκελετών, που θα προωθηθούν στις αναπτυσσόμενες χώρες, για συνανθρώπους μας, με προβλήματα όρασης, που τα έχουν πραγματική ανάγκη. Στο ΥΦΑΔΙ υπάρχει συγκεκριμένο σημείο διαλογής, όπου θα μπορείτε να προσφέρετε γυαλιά ή τους σκελετούς, καθώς και τις θήκες τους, είτε γιατί έχετε αλλάξει συνταγή, είτε γιατί έχετε υποβληθεί σε επέμβαση με λέιζερ, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο κρίνετε ότι δεν τα χρειάζεστε. Όλο το υλικό που θα συγκεντρώνεται, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας και Μικροχειρουργικής Ofthalmica, θα παραδίδεται στον εκπρόσωπο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Βάρκα, για την αποστολή του σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Ας γίνουμε όλοι μια δυνατή ομάδα κι ας προσφέρουμε σε άτομα με σοβαρά διαθλαστικά προβλήματα και όχι μόνο, τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο καλύτερα, γιατί «καμιά πράξη δεν έχει αξία εάν δεν είναι ικανή να ζωγραφίσει το χαμόγελο στο πρόσωπο των ανθρώπων...»" αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου Υφάδι.