Το 1ο Δημοτικό Βέροιας συντονίστηκε στο Let’ s do it Greece

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας συντονίστηκε στο Let’ s do it Greece , τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας.

"Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων , γονείς και μαθητές συγκεντρωθήκαμε στην αυλή, φροντίσαμε το σχολείο μας και τον περιβάλλοντα χώρο και δείξαμε ότι με μία απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Με πλοηγό τη θετική μας διάθεση και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών γονέων και παιδιών, αποδείξαμε ότι αφιερώνοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας μπορούμε να ομορφύνουμε το περιβάλλον που ζούμε καθημερινά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Έτσι λοιπόν βάψαμε τον περίγυρο του σχολείου, τα εξωτερικά κάγκελα, τα παγκάκια εντός κ εκτός σχολείου, μαζέψαμε τα σκουπίδια από όλον τον περιβάλλοντα χώρο έως και το Δημαρχείο, ζωγραφίσαμε τους κάδους απορριμμάτων και καθαρίσαμε τον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται μπροστά στο σχολείο μας.

Let’ s do it Greece λοιπόν! Αγαπάμε και φροντίζουμε τον χώρο που ζούμε κάθε μέρα, όλον τον χρόνο" αναφέρει η ανακοίνωση.