Εκδήλωση για τα παιδιά θα διοργανώσει ο Πυρσός στη Νάουσα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΥΡΣΟΣ Νάουσας διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 17.00 μμ. το απόγευμα στον Πολυχωρο ΕΡΙΑ, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας δικαιωμάτων των παιδιών.

Στην εκδήλωση τα παιδιά θα παρακολουθήσουν ομιλία για τα δικαιώματα τους. Θα ενημερωθούν από την Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα Νάουσας για το δικαίωμα τους στην ασφάλεια και την προστασία. Το δικαίωμα τους στην Υγεία θα προσεγγίσει ένας γιατρός και το δικαίωμα στην μόρφωση από έναν εκπαιδευτικό.

Παράλληλα η Νεολαία του CIOFF θα ετοιμάσει δράσεις για να στηρίξει το δικαίωμα τους στο παιχνίδι. Οι κυρίες του Συλλόγου θα τιμήσουν το δικαίωμα των παιδιών στο φαγητό με έναν πλούσιο μπουφέ.

Οι μικροί χορευτές του ΠΥΡΣΟΥ θα εκθέσουν τα έργα ζωγραφικής τους που δημιουργήσαν αποκλειστικά για αυτήν την ημέρα παρουσιάζοντάς το δικαίωμα στην Τέχνη και στην Μόρφωση.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλα τα παιδιά και γονείς και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση τελείτε υπό την αιγίδα του Δήμου Η.Π. Νάουσας και την Aντιδημαρχια Πολιτισμού.