Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια ακόμη δημιουργική προσκοπική χρονιά ακολουθώντας τα χνάρια της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Κάρολου Ντίκενς «Η αγάπη όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Στο τέλος νικάει πάντα η αγάπη».

Στήνοντας ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην λέσχή τους οι βαθμοφόροι υποδέχθηκαν τα μέλή, τους γονείς και τους φίλούς τους το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Τα ξωτικά του Αϊ- Βασίλη με τις σκανδαλιές τους δώσανε χρώμα στην γιορτή μας και μαζί με τα παιδιά στολίσανε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Ρούντολφ το ελαφάκι προέτρεψε τα παιδιά να στείλουνε γράμμα στον Αϊ- Βασίλη. Οι βοηθοί του Αϊ- Βασίλη ζωγράφισαν τα πρόσωπά των παιδιών. Τα παιδιά συναντήσανε τον Αϊ- Βασίλη που τους υποδέχτηκε μπροστά στο γιγάντιο τζάκι του και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Δεκάδες γούρια από χαρτιά, τσουβάλια,καμπανούλες ,πεταλάκια,λουλουδάκια και δεκάρες για ένα Καλότυχο 2020 με την βοήθεια της Επιτροπής.

Τα πεντανόστιμα εδέσματα και ποτά του μπουφέ που άλλα ετοίμασε η ΕΚΣ και άλλα προσφέρανε με απεριόριστη αγάπη φίλοι και επιχειρήσεις της πόλης. Και έτσι γλυκά με αρώματα και γεύσεις χριστουγεννιάτικες και γιορτινές, κύλησε η βραδιά και μέσα σε αυτό το κλίμα ζεστασιάς αισιοδοξίας και αγάπης ο Αϊ- Βασίλης μοίρασε στα λυκόπουλα και τους προσκόπους χειροποίητα στολίδια και αναμνηστικά που ετοίμασαν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και οι βαθμοφόροι, γεμάτα ευχές στους προς αυτά και τις οικογένειες τους.