Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στον Όμιλο Προστασίας Παιδιού

Την ετήσια Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του πραγματοποίησε το Σάββατο 28/12 ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού με δώρα , παιχνίδια και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για περισσότερα απο εβδομήντα παιδιά και εφήβους. Στην εκδήλωση που φιλοξενηθηκε στο πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, παρέστη και ο επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ο οποίος ευλόγησε τη γιορτή και μοίρασε τα δώρα στα παιδιά.

Κατα τη διάρκεια της σύντομης ομιλιας του ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην έλευση του νέου χρόνου που όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας , τον προσμένουν με χαρά, παρα τα χρόνια που βαραίνουν τους μεγαλύτερους , η αισιοδοξία είναι αυτή που στο τέλος υπερισχύει.

Στο γεγονός αυτό, στην ελπίδα ενός καλύτερου μέλλοντος συμβάλουν όπως τόνισε άνθρωποι που εργάζονται εθελοντικά και προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους όπως οι κυρίες του Δ.Σ. του Ομίλου.Κλείνοντας τον λόγο του, ευχήθηκε δύναμη στο Δ.Σ. που επιτελεί διακονία στηρίζοντας παράλληλα κατα αυτό τον τρόπο και διαδίδοντας το μήνυμα του Χριστιανισμού.

Τις "συνοδοιπόρους" της στο δύσκολο έργο της εθελοντικής προσφοράς , θέλησε να ευχαριστήσει στο σύντομο λόγο της η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου κα. Ευαγγελία Γουτσίκα, που άοκνα και αγόγγυστα όπως ανέφερε, προετοιμασαν τα δέματα τόσο της Πρωτοχρονιάς όσο και για την προσφορα τους σε καθημερινή βάση για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου.

Επίσης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας,τους επιχειρηματίες για την πολύτιμη αρωγή τους τόσο στη γιορτή όσο και στα Χριστουγεννιάτικα δέματα , φίλους και συνδρομητές του Ομίλου και τους μαθητές και τους Προσκόπους της πόλης που φέτος οι προσφορές τους και η βοήθεια τους ήταν περισσότερες από ποτέ.
Η γιορτή έκλεισε παραδοσιακά, με τα καθιερωμένα βασιλοπιτάκια για όλους τους παρευρισκόμενους και την κοπή της βασιλόπιτας για το Διοικητικό Συμβούλιο , τυχερή της οποίας στάθηκε η Ταμίας κα. Νίνα Πασχαλίδου.