Θρήνος στη Ν. Νικομήδεια - "Έφυγε" απρόσμενα νεαρή γυναίκα

Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία της Νέας Νικομήδειας ο απρόσμενος θάνατος νεαρής γυναίκας. Από ανακοπή έφυγε σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη Σταυρούλα Σδράκα Πασχαλίδου. Η άτυχη κοπέλα το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το Sigma Live Κύπρου :

«Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρεις το μεσημέρι 24χρονη από την Ελλάδα, ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι της στο Παραλίμνι, ένοιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει στην θεία της και να την ενημερώσει ότι δεν ένοιωθε καλά.

Η θεία της κοπέλας μετέβη με τον αδελφό της στο σπίτι και παρά τα επανειλημμένα κτυπήματα στην πόρτα, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Τελικά ο θείος της κοπέλας έσπασε την πόρτα και εντόπισε την 24χρονη σε λιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν την 24χρονη και διαπίστωσαν το θάνατο της με τα αίτια να φαίνεται πως είναι παθολογικά.

Η Αστυνομία απέκλεισε στο παρών στάδιο το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου της κοπέλας θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της σε μεταγενέστερο στάδιο.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.»

Ο Πληροφοριοδότης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς της άτυχης κοπέλας.