Γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας στην ΕΜΙΠΗ

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) προσκαλεί τα μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18:00 στην έδρα της Εταιρείας, Ολγάνου 22 (Αρχοντικό Μπέκα) περιοχή Μπαρμπούτα στη Βέροια. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο απολογισμός της προηγούμενης περιόδου (2017-2019).

Θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (περιόδου 2020-2022).
Υποψηφιότητες μελών γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Μ.Ι.Π.Η. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κατόπιν συνεννόησης στo τηλέφωνο 6946901531. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αντλήσουν από την ιστοσελίδα της Ε.Μ.Ι.Π.Η. www.emipi.gr.

Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Καλούνται τα μέλη της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και κάθε ενδιαφερόμενος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Εταιρείας.    

Σημείωσεις:

1) Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργό συμμετοχή σας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης είναι η προηγούμενη οικονομική εκκαθάριση των οφειλών σας προς την Ε.Μ.Ι.Π.Η. (μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης).

2) Τελική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ορίζεται η Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 (12η νυχτερινή). Οι υποψηφιότητες κατατίθενται γραπτώς και αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο τηλ. ταχυδρομείο της Ε.Μ.Ι.Π.Η. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., (βλ. παρακάτω). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς το σωματείο μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και να έχουν αποστείλει αποδεικτικό της κατάθεσής τους στο ηλ. ταχυδρομείο της Ε.Μ.Ι.Π.Η. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αν επιλέξουν την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό (Eurobank 0026-0077-12-0200673505). Για οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα καλούνται να έρχονται σε συνεννόηση με τον Ταμία της Ε.Μ.Ι.Π.Η. κ. Παναγιώτη Δαβόρα στο τηλ. 6948495312.

3) Μέλη τα οποία δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και τα οποία δεν έχουν ανταποκριθεί και σε προηγούμενες προσκλήσεις συλλογικών διαδικασιών ή δραστηριοτήτων της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα τεθούν υπό διαγραφή. 

4) Για πιθανή απουσία σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το Δ.Σ. είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα. 

Κατεβάστε την αίτηση υποβολής υποψηφιότητας