Ο Σύλλογος Διαβητικών έκοψε την βασιλόπιτα

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου  2020 πραγματοποιήθηκε  η τελετή κοπής της βασιλόπιτας της «Γλυκιάς Ισορροπίας» συλλόγου διαβητικών Ν.Ημαθίας στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Νάουσας. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Ιωαννίδης ,  αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου για το νέο έτος  με τις ομιλίες που θα διοργανωθούν αλλά και την συμμετοχή μελών του συλλόγου  στα πλαίσια διεξαγωγής της ετήσιας πενθήμερης ψυχαγωγικής εκδρομής μας που θα διεξαχθεί στην Λήμνο του Αγίου Πνεύματος   από 05/06/2020 (άφιξη) μέχρι 09/06/2020(αναχώρηση).

diavitikoi pita2

Επίσης έκανε  αναφορά για τις εξελίξεις που τρέχουν ως προς την φαρμακευτική κάλυψη, καθώς και τις ενέργειες της ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.ΔΙ. σε θέματα -δικαιώματα που αφορούν τα άτομα με διαβήτη. Παρόντες στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Νάουσας και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Μπαλτατζίδου Δώρα λέγοντας για  την σημαντική και αξιέπαινη δράση του συλλόγου προς όλο το νομό ο οποίος διοργανώνει ημερίδες και εκδηλώσεις  προς ενημέρωση του διαβήτη , εξάλειψη της άγνοιας και ταμπού 

Ο pρόεδρος του Δ.Σ. Νάουσας κ. Χ’’στυλλής  δίνοντας τις θερμότερες ευχές στα μέλη του συλλόγου καθώς και στην διοίκηση για την συνέχεια του έργου που πράττει.Τέλος παρών ήταν και ο αξιαγάπητος γιατρός κ.  Χ’’ιωαννίδης Λάζαρος που αντάλλαξε ευχές και συμβουλές από τα μέλη.

Το φλουριά  έτυχαν στο Κ.ΑΠ.Η. και στην κ. Μπέσιου Μαρία μέλους του συλλόγου. Υγεία και ευημερία.