Εκπαίδευση βαθμοφόρου του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων στη βασική υποστήριξη ζωής

Με επιτυχία εκπαιδεύτηκε , ο βαθμοφόρος του 3ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Βέροιας και Αρχηγός της Δεύτερης Αγέλης, Ιορδάνης Ουσουλτζόγλου ,στη Βασική Υποστήριξη Ζωής (BLS) και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) από την Kids Save Lives.

"Ο βαθμοφόρος του Συστήματος εκπαιδεύτηκε στο πως να ενεργήσει σε περίπτωση που κάποιος ενήλικας ή και παιδί ,βρεθεί σε ανάγκη χορήγησης Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ. Π. Α). Συγχαίρουμε τον Ιορδάνη Ουσουλτζόγλου που είναι πλέον πιστοποιημένος ανανήπτης.

Ευχαριστούμε, επίσης τον διευθυντή του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας κύριο Νικόλαο Ουσουλτζόγλου γι αυτήν την δυνατότητα που μας έδωσε , καθώς επίσης και την Kids Save Lives

Με αυτήν την ευκαιρία , συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τον βαθμοφόρο μας και Αρχηγό της Ομάδας Προσκόπων , Ανέστη Δαφνόπουλο για την ολοκλήρωση των σπουδών του στο ΔΙΕΚ ΕΚΑΒ ως ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ. Συγχαρητήρια στον Ανέστη που είναι ένας από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές BLS-AED INSTRUCTOR!! Αισθανόμαστε ασφαλείς στα χέρια του" αναφέρει η ανακοίνωση του 3ου Συστήματος.