Το Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας ευχαριστεί

aithousa sxoliou

Το Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας και ο Διευθυντής του, Δρ. Πρωτοψάλτης Αντώνιος (Πληροφορικός) ανακοίνωσαν τα εξής: «Ολοκληρώνοντας επιτυχώς μία δύσκολη χρονιά με πολλές αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία των ΙΕΚ, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου για την επιτυχή και ολοκληρωμένη κατάρτιση των σπουδαστών του ΔΙΕΚ Βέροιας.  Η προσφορά όλων αποτελεί ανεκτίμητη βοήθεια για το μέλλον των σπουδαστών και της πατρίδας.

Πολλές Ευχαριστίες

  • στους άξιους και έμπειρους Επιστήμονες Εκπαιδευτές του ΙΕΚ Βέροιας - χημικούς, φαρμακοποιούς, πληροφορικούς, οικονομολόγους, χημικούς μηχανικούς, τεχνολόγους τροφίμων, βιολόγους, μηχανολόγους, διοίκησης επιχειρήσεων, ζαχαροπλάστες, αγγλικής, γαλλικής - για την άψογη και ειλικρινή συνεργασία και το άρτιο και πολύπλευρο εκπαιδευτικό έργο που επιτέλεσαν κατά το σπουδαστικό έτος 2013 - 2014 δίνοντας στους σπουδαστές μας μία ολοκληρωμένη εικόνα της ειδικότητας - επαγγέλματος που έχουν επιλέξει.
  • στο ΕΚ Βέροιας, το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, το 5ο Λύκειο Βέροιας το ΕΚΦΕ Ημαθίας για την χρήση και υποστήριξη των πλήρως εξοπλισμένων εργαστηριακών εγκαταστάσεών τους.
  • στην κ. Παπαδοπούλου για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθειά που προσέφερε φιλοξενώντας για 15 εβδομάδες κατάρτισης τους σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής" στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που διαθέτει διδάσκοντάς τους τα μυστικά της μπουγάτσας των σιροπιαστών και γενικότερα της ζαχαροπλαστικής τέχνης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρασκευάσουν γλυκά σε επαγγελματικό επίπεδο, σε πραγματικό χρόνο και τόπο.
  • στους φαρμακοποιούς της Βέροιας και του Μακροχωρίου που φιλοξένησαν για 14 εβδομάδες κατάρτισης τους σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων" για να μαθητεύσουν στα φαρμακεία τους δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από την πραγματικότητα της ειδικότητας που έχουν επιλέξει. 
  • στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας και το Βιολογικό Καθαρισμό της ΔΕΥΑ Βεροίας που μας υποδέχθηκαν και μας ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις τους κατά τις εκπαιδευτικές επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν
  • στους σπουδαστές για την μεγάλη προσπάθεια, το ζήλο και την υπομονή τους
  • τέλος στους άξιους συνεργάτες - διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ Βέροιας για την γραμματειακή οργάνωση και υποστήριξη

Στις δύσκολες εποχές που βιώνει ο τόπος μας, το ΙΕΚ Βέροιας, με την επιτυχημένη πολύπλευρη και δωρεάν κατάρτιση που παρέχει, γίνεται αρωγός στη προσπάθεια των νέων να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ευχόμαστε όλοι να έχετε ένα καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι.  Ραντεβού το φθινόπωρο για μια νέα επιτυχημένη χρονιά κατάρτισης με πολλές και νέες ειδικότητες».