Logo

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

vaseis

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων οι τρεις βουλευτές της ΝΔ και ο νέος αντιπεριφερειάρχης. Αναλυτικά:

 

tsavdraridis azer

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

"Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλες τις επιτυχούσες και όλους τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η ιδιαίτερα σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας, αποτέλεσμα της επίπονης και συστηματικής σας προσπάθειας, δικαιώνει αναμφίβολα τόσο σας και τις οικογένειες σας, όσο και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι ακούραστα και μεθοδικά στάθηκαν δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια.

Η ακαδημαϊκή πορεία που απλώνεται πλέον μπροστά σας, θα είναι όχι μόνο γεμάτη προκλήσεις και καινούργιους στόχους αλλά θα αποτελέσει, είμαι βέβαιος, την αφετηρία ακόμα περισσότερων επιτυχιών και ακόμα μεγαλύτερης δημιουργικότητας.

Στους μαθητές που για διάφορους λόγους και παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο στόχο τους τη φετινή χρονιά, αξίζουν ασφαλώς τα ίδια θερμά συγχαρητήρια. Οι ίδιοι οφείλετε να μην το βάλετε ποτέ κάτω, αλλά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να θέσετε καινούργιους στόχους και να συνεχίσετε τη ζωή σας με πίστη στις ικανότητες και την αξία σας.

Ως Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ, ως Βουλευτής Ημαθίας και κυρίως ως γονιός, θα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι κοντά στις αγωνίες, στα προβλήματα και στις ανάγκες των παιδιών μας και να συμβάλλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στη διασφάλιση καλύτερων προοπτικών για το μέλλον τους σε όλα τα επίπεδα της ακαδημαϊκής, επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής τους διαδρομής".

batsara

Η Γεωργία Μπατσαρά

"Συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους νέους και τις νέες για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και αφοσίωση, οι επιτυχόντες μαθητές κατάφεραν έναν δύσκολο αλλά μεγάλο στόχο. Ο αγώνας ωστόσο πρέπει να είναι συνεχής και άοκνος, προκειμένου να έλθουν τα καλύτερα αποτελέσματα και οι μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

Σε εκείνους τους νέους που παρά την προσπάθεια δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, εύχομαι δύναμη και πίστη να επιδιώξουν ό,τι καλύτερο για την επίτευξη των στόχων τους στο άμεσο μέλλον.

Ως Βουλευτής και Εκπαιδευτικός, αλλά και ως γονέας, θα είμαι πάντα κοντά στις αγωνίες και τα ζητήματα των μαθητών και των φοιτητών, είτε σε προσωπική βάση είτε στην άσκηση των καθηκόντων μου στο νομοθετικό έργο, με στόχο την Παιδεία που αξίζει στα νιάτα".

besiropoulos

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων εξετάσεων, αναφέροντας τα εξής:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία, στη νέα τους σταδιοδρομία.

Σε όσες και όσους, δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, θα ήθελα να επισημάνω, ότι η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στην πρώτη δυσκολία και τους εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους.

Εύχομαι καλή δύναμη στους γονείς που σε δύσκολες συνθήκες ανοίγουν νέους δρόμους στα παιδιά τους ενώ θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα στους μαθητές με ευθύνη και αγάπη».

kalaitzidis kostas

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης

"Στέλνω τις θερμότερες ευχές μου στις νέες και τους νέους της Ημαθίας που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας. Τους παροτρύνω να συνεχίσουν με ακόμη περισσότερο ζήλο την προσπάθεια τους, ώστε μέσα από τα επιστημονικά εφόδια που θα λάβουν τα επόμενα χρόνια, να υπηρετήσουν την πνευματική, οικονομική, πολιτισμική και κοινωνική προκοπή της Ελλάδας και της Ημαθίας μας.

Στα παιδιά που δεν κατόρθωσαν φέτος να εκπληρώσουν τον στόχο τους, υπενθυμίζω ότι έχασαν μόνο μια μάχη και όχι τον πόλεμο στα όνειρα τους, τα οποία θα ευοδωθούν με την συνέχιση και ενίσχυση του αγώνα τους την επόμενη χρονιά".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb