Συμπόσιο και έκθεση βιβλίων για καθηγητές αγγλικής

ekadei

Η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (ΕΚΑΔΕΗ) σε συνεργασία με την Σχολική Σύμβουλο αγγλικής Ημαθίας & Πιερίας κα Καλλιόπη Κιοκπάσογλου διοργανώνει το 6o κατά σειρά εκπαιδευτικό της συμπόσιο και παράλληλη έκθεση βιβλίων, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Αντωνιάδη 19, στην Βέροια, την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, με την ευγενική χορηγία των α) Andrew Betsis ELT, β) Archer Editions, γ) Disabled Access-Friendly Campaign και δ) Express Publishing.

Παρουσιάσεις από πλευράς των εκδοτών θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ. Luke Prodromou και Νικόλαος Αναγνώστου.

Εν ταυτώ, μέρος του Συμποσίου έχει τίτλο: Καλές Πρακτικές στην εκμάθηση της Αγγλικής σε Α΄/θμια και Β΄/θμια Εκπαίδευση Ημαθίας: Βραβευμένες και προς Βράβευση.

Η έκθεση διδακτικών βιβλίων των εκδοτικών οίκων – χορηγών, θα παραμείνει ανοικτή από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ. και θα λειτουργεί στο φουαγέ της Στέγης. Οι παρουσιάσεις-ομιλίες θα διεξαχθούν παράλληλα, στην αίθουσα της Στέγης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε καθηγητές αγγλικής τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Είσοδος ελεύθερη.

"Ευχαριστούμε ολόθερμα την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) του Δήμου Βεροίας για την δωρεάν παραχώρηση της Στέγης, για τις εργασίες του 6ου Συμποσίου" αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στους συμμετέχοντες καθηγητές του Δημοσίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολουθήσεως. Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβές πρόγραμμα στην σελίδα ekadei.blogspot.gr .