Ευχετήριο μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

mavridoy anastasia

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας εύχεται τα εξής:

"Αγαπητοί, εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς, ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης αρχίζει με όνειρα, σχεδιασμούς, στόχους, προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν καθημερινά στο ωραίο ταξίδι της γνώσης για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Εύχομαι να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας για να γευτείτε στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς, τους καρπούς της μάθησης και της δημιουργίας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους διδάσκοντες, οι οποίοι πολλές φορές καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές μέσα σε αντιξοότητες και ελλείψεις.

Αλλά και στους γονείς θέλω να ευχηθώ καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Είναι γεγονός, ότι η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα ,αλλά ελπίζω τελικά ότι θα αντιμετωπιστούν προς όφελος της ομαλής διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ως Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, θέλω να διαβεβαιώσω ότι καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του τόπου μας να μείνουν απερίσπαστοι στο σπουδαίο έργο τους.

Θα πορευτούμε μαζί προκειμένου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία."