Ενημέρωση στην Ειρηνούπολη για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Νάουσας σε συνεργασία με το Δήμο Νάουσας και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σ. Δάγγα, εκδήλωση ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας της Ειρηνούπολης σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου, τις ιδιαιτερότητές του, τις προοπτικές που δίνει στους εκπαιδευόμενους, καθώς και τη διαδικασία εγγραφής σε αυτό.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος Ειρηνούπολης. Στην ενημερωτική
αυτή συνάντηση παρευρέθηκαν εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σ.Δ.Ε. Νάουσας και διεξήχθη μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Νάουσας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σ. Δάγγα για τη συνεχή του παρουσία και την αμέριστη διάθεση και προθυμία του να βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει. Επίσης, ευχαριστεί τους παλιούς εκπαιδευόμενους που συμμετείχαν στη συνάντηση και μοιράστηκαν με τους παρευρισκομένους τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις τους από τη φοίτησή τους στο σχολείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται στην έδρα του σχολείου στη Νάουσα και στο παράρτημα της Αλεξάνδρειας, κατά τις απογευματινές ώρες (μετά τις 5μ.μ.)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα
Νάουσα: 2332052161
Αλεξάνδρεια: 2333023454
Κινητό: 6986280541