Πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα για αναγνωρισμένο από το δημόσιο πιστοποιητικό

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του Προγράμματος, Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων & συμμετέχοντας στη δράση του ΟΑΕΔ (ειδικές τιμές), διοργανώνει:

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης στην ΑΓΓΛΙΚΗ γλώσσα για την απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ.

100 θέσεις ωφελουμένων για το Ν. Ημαθίας (Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν δίδακτρα αξίας 500€)

Δωρεάν Προγράμματα σπουδών ΑΓΓΛΙΚΩΝ: εγγραφή στην easy education

· Β1 pre lower, B2 lower, C1 advanced, C2 Proficiency (απόκτηση διδακτικής επάρκειας)

Δικαιούχοι του προγράμματος ΔΩΡΕΑΝ κατάρτισης στην Αγγλική γλώσσα οι κοινωνικές κατηγορίες των: πολυτέκνων, τριτέκνων, ανέργων, δημοσίων υπαλλήλων, κατόχων Ευρωπαϊκής κάρτας νέων.

Το πρόγραμμα αφορά όλους όσοι έχουν αποκτήσει κατά το παρελθόν κάποιες βασικές γνώσεις αγγλικής γλώσσας και είτε δεν έχουν αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό, είτε επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό ανωτέρου επιπέδου. Η διδασκαλία για την απόκτηση του πιστοποιητικού πραγματοποιείται σε 50 ώρες βάση προγράμματος και 10 ώρες επιπλέον από το κέντρο μας. Παράλληλα ο σπουδαστής έχει απεριόριστη πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης από το σπίτι του. (2,5 – 3,5 μήνες)

Στα παραπάνω δωρεάν προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.

Χρήση ειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκατάρτισης στα πρότυπα μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού για επιπρόσθετη υποστήριξη των μαθητών και στο σπίτι (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, λεξιλόγιο, γραμματική κτλ). Ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό. (ΒΙΒΛΙΟ)

12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο).

Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχή σε προσομοιώσεις εξετάσεων.

Στα δωρεάν σεμινάρια δεν περιλαμβάνονται το παράβολο της εξέτασης και το έντυπο εκπαιδευτικό υλικό.

Εγγραφές από 25/08/2016 έως 04/11/2016 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ωράριο εγγραφών :
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00μ.μ.
Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Πληροφορίες
www.easy-education.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ1: 2331070102, Τηλ2: 2331022004
Τηλ3: 2311110186
Βέροια: Εληάς 1 & καπεταν Άγρα 6