Προσφορά του ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας προς τους Δημοσίους Υπαλλήλους,Φοιτητές και Αγρότες

elkedim ptx

Το ΕΛΚΕΔΙΜ ( Kέντρο δια βίου Μάθησης) Βέροιας συνεχίζει με την νέα σχολική χρονιά 2014-2015 την υλοποίηση του προγράμματος εκμάθησης Αγγλικών και Πληροφορικής. Η δράση <e-gnosis> του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society-Κοινωνία ίσων ευκαιριών επιδοτεί τα εξής προγράμματα για Ανέργους, Φοιτητές, Σπουδαστές, Μαθητές, Δημοσίους Υπαλλήλους, Αγρότες, και μέλη ευπαθών ομάδων:

1) Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε ταχύρυθμα τμήματα 50 ωρών ( 2 μήνες περίπου ) για την απόκτηση πτυχίου Β1, Β2 , C1 , C2 ( με επάρκεια διδασκαλίας) του φορέα Tie αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ

- Δωρεάν βιβλία
- Δωρεάν τηλεκατάρτηση
- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό ( test προσομοίωσης , εργασίες κλπ)
- Δωρεάν μία επανεξέταση

Πληρώνετε μόνο τα έξοδα εξετάσεων του φορέα Tie.

2) Δωρεάν μαθήματα Πληροφορικής σε ταχύρυθμα τμήματα 3 ή 6 ενοτήτων (30 ή 70 ώρες αντίστοιχα) για την απόκτηση πτυχίων της Vellum Global Educational services με ισχύ εφ΄ όρους ζωής και αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.

- Δωρεάν βιβλία
- Δωρεάν τηλεκατάρτηση
- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό ( test προσομοίωσης , εργασίες κλπ)
- Επιδοτούμενο πρόγραμμα
- Δωρεάν μία επανεξέταση

Πληρώνετε μόνο τα έξοδα εξετάσεων του φορέα VELLUM.

"Εμείς δεν παραπλανούμε ούτε παραπληροφορούμε το αποδεικνύουμε όμως με τα 200 πτυχία που δώσαμε όλη τη χρονιά μέχρι σήμερα" αναφέρει η ανακοίνωση.

ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας
Αγ. Αντωνίου 30 & Καρατάσου γωνία
Τηλ. 2331021061 κιν. 6974338357
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook: ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας