Νέα από τα "Παιδιά της Άνοιξης"

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των «Παιδιών της Άνοιξης» σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ και το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας. Μετά από πολύωρες πρόβες η παράσταση δόθηκε στο χώρο του Κέντρου με μεγάλη επιτυχία. Θεατρικό δρώμενο, ποιήματα, τραγούδια και κάλαντα μετέδωσαν σε όλους τους παρευρισκόμενους το μήνυμα της χαράς των Χριστουγέννων.

Μετά το τέλος της γιορτής, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η ομάδα κατήχησης της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας μοίρασε δώρα σε όλους. Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τον εφημέριο της ενορίας πρεσβύτερο Ιωάννη Ταβλαντά για την αγάπη τους.

paidia anoix at

Επίσκεψη από τον διοικητή του Α.Τ Αλεξάνδρειας

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, Νικόλαος Κυριακίδης, και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, Ευστάθιος Τουρατζίδης επισκέφθηκαν το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης». Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και συνομίλησαν με το προσωπικό και τους ωφελούμενους, παρέδωσαν τρόφιμα και είδη καθαριότητας για την κάλυψη λειτουργικών του αναγκών. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών για καλές γιορτές.

paidia anoix peript

Ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις των «Παιδιών της Άνοιξης». Αποτελεί πλέον θεσμό η έκθεση με Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα των «Παιδιών της Άνοιξης», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βέροια και στην Αλεξάνδρεια. Όμορφες και πρωτότυπες δημιουργίες, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη από τους εκπαιδευτές και τους ωφελούμενους του Κέντρου έρχονται να στολίσουν τα σπίτια σας και να δώσουν χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.