Τα Χριστούγεννα στο Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών/τριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00μμ.

Οι μαθητές/τριες "ταξίδεψαν" στη χώρα του Άι Βασίλη και με την μορφή “νάνων”,” ¨νεραϊδών” και παιχνιδιών που ¨ζωντανεύουν¨, μετέδωσαν το πνεύμα των Χριστουγέννων, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας. Ο ενθουσιασμός τόσο των παιδιών όσο και εκείνων που παρακολούθησαν την γιορτή, ήταν έκδηλος, καθώς η αίθουσα πλημμύρισε με χαμόγελα και έντονα χειροκροτήματα.

Στην μουσικοκινητική παράσταση το “Εργαστήρι του Άι Βασίλη”, συμμετείχαν ενεργά όλοι οι μαθητές/μαθήτριες του Σχολείου, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο που έδινε ιδιαίτερο νόημα στην γιορτή. Μηνύματα πολλά σκορπίζοντας συγκίνηση και ευχαρίστηση σε όλους τους συγγενείς και φίλους των παιδιών που παρευρίσκονταν εκεί.

Η γιορτή έκλεισε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, στο τέλος των οποίων μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους/τις μαθητές/τριες. Ο “Άγιος Βασίλης” του Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας μοίρασε δώρα και ευχές στα παιδιά σκορπώντας την μαγεία των Χριστουγέννων στην αίθουσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλης Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Αθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Κυτούδης Μόσχος. Ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο ήταν η παρουσία της Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής κ. Γώτη Ευθυμία καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τα δώρα που προσέφεραν με αγάπη στα παιδιά.