Διονύσης Κουλουριώτης, Χριστίνα Γαϊτάνου πρόεδροι στις Σχολικές Επιτροπές δήμου Βέροιας

 koulouriotis tetos

Ο Διονύσης Κουλουριώτης και η Χριστίνα Γαϊτάνου είναι οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του δήμου Βέροιας. Προτάθηκαν από τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και εκλέχθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ας πάρουμε όμως μία - μία τις επιτροπές.

Στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόεδρος είναι ο Διονύσης Κουλουριώτης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κάκαρης και μέλη οι Θόδωρος Τέτος, Γιώργος Ορφανίδης, Ευγενία Ιακωβίδου και Ζήσης Πατσίκας. Αναπληρωματικοί τους είναι οι κ. Παπαδόπουλος, Κορωνάς, Μωυσιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Παπαϊωάννου, Γουλτίδης.

Στην διοίκηση εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας είναι η Αντωνία Νικολαΐδου (αναπληρωματική η Άννα Μάντζου), εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων ο Αναστάσιος Ευθυμιάδης (αναπληρωματικός ο Αναστάσιος Φυλακτός), εκπρόσωποι των διευθυντών σχολείων οι Κωνσταντίνος Ζιάκας, Λάζαρος Σουλίδης (αναπληρωματικοί οι Αναστασία Ίτσκου, Αντώνιος Λιολιόπουλος) και εκπρόσωποι πολιτών οι Όλγα Χολέβα, Τάνια Παπαρέντη (αναπληρωματικές οι Μαρία Παπαδοπούλου, Σοφία Παπά).

papaionanoy giatanoy

Στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρόεδρος είναι η Χριστίνα Γαϊτάνου, αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος και μέλη οι Γιώργος Σοφιανίδης, Βασίλης Λυκοστράτης, Μαρία Παπαϊωάννου, Αντώνης Καγκελίδης, Μιχάλης Σουμελίδης. Αναπληρωματικοί τους είναι οι κ. Αγγελίνας, Σιακαβάρας, Διαμάντης, Τραπεζανλίδης, Ιακωβίδου, Πατσίκας, Κυρατλίδης.

Στην διοίκηση εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας είναι η Άννα Μάντζου (αναπληρωματική η Αντωνία Νικολαΐδου), εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων η Παναγιώτα Βλαχοπούλου (αναπληρωματικός ο Δημήτρης Αδαμίδης), εκπρόσωποι των διευθυντών σχολείων οι Ιωάννης Δημητριάδης, Δημήτρης Μπόχωρης (αναπληρωματικοί οι Νικηφόρος Κατράνας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος) και εκπρόσωπος πολιτών ο Λάζαρος Πουλασουχίδης (αναπληρωματική η Καλλιόπη Παπαοικονόμου).