Η Περιβαλλοντική Ομάδα του 3ου Γυμνασίου στον δήμαρχο Νάουσας

Τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Στέλιο Δάγγα επισκέφθηκαν οι μαθητές της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 3ου Γυμνασίου Νάουσας, με τον διευθυντή τους Νίκο Κύρου και την καθηγήτρια Αλεξάνδρα Τούσια.

Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα ανακύκλωσης, καθαριότητας και αδέσποτων ζώων. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τον προγραμματισμό και τα σχέδια υλοποίησης των υπόγειων κάδων και γενικά για το σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, για το πρόγραμμα εφαρμογής που αφορά τα αδέσποτα, όσο και για την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών με ποδήλατο στους δρόμους της πόλης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε πρόταση από την πλευρά των μαθητών για τη διοργάνωση μιας ποδηλατάδας στην πόλη και ειδικότερα επί της Μ. Αλεξάνδρου, με αφετηρία την είσοδο του Πάρκου και με κατεύθυνση προς το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Η πρόταση έγινε αμέσως δεκτή, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Νάουσας και συμφωνήθηκε ημέρα διεξαγωγής η 5η Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή στις 5μ.μ.