Έκθεση τεχνολογίας στο Γυμνάσιο Κοπανού

Με πολύ μεράκι και δημιουργικότητα πραγματοποιήθηκε και εφέτος η ετήσια σχολική Έκθεση Τεχνολογίας του Γυμνασίου Κοπανού για το σχολικό έτος 2016-2017.Η έκθεση έγινε στον αμφιθεατρικό χώρο του Γυμνασίου από την 1η έως την 6η Ιουνίου.

Οι κατασκευές των μαθητών της Α ΄ Γυμνασίου ήταν αποτέλεσμα ατομικής προσπάθειας και επιλογής και βασίστηκαν στη φαντασία και στην ευρηματικότητα του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Στον ίδιο χώρο ξεχώρισε η πολλαπλή παραγωγική μονάδα που αφορά σε μια σειρά εργοστασίων – ζαχάρεως, πλαστικών και ρούχων – καθώς και σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Πρόκειται για ομαδικό έργο των μαθητών της β ΄ γυμνασίου. Η αρχική ιδέα προήλθε μετά από συζήτηση, κατάθεση προτάσεων και εκλογές των μαθητικών ομάδων στα τμήματά τους.

Η προσπάθεια και τα πρωτότυπα και με πληρότητα κατασκευασμένα έργα χαιρετίστηκαν με ενθουσιασμό και ικανοποίηση από το σχολείο, το Διευθυντή, το σύλλογο των Καθηγητών και από το σύνολο των μαθητών.

Την έκθεση επισκέφτηκαν μαθητές της Ε ΄ και Στ ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κοπανού και εξέφρασαν τη θετική τους γνώμη για το όλο εγχείρημα.