Μοναδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για μαθητές Γυμνασίου στο Φροντιστήριο "Ένα"

Στο Φροντιστήριο ΕΝΑ υλοποιούμε, μόνο εμείς, εδώ και 25 χρόνια ένα μοναδικό πρόγραμμα προετοιμασίας των μαθητών του Γυμνασίου.
 
Στο διάρκειας πέντε (5) εβδομάδων πρόγραμμα εισάγουμε τους μαθητές μας στην ύλη των τριών πρώτων μηνών και έτσι εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη παρακολούθηση του σχολικού προγράμματος από τους μαθητές μας. 
 
Το πρόγραμμα εστιάζει στα βασικά μαθήματα, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΦΥΣΙΚΗ – ΧΗΜΕΙΑ – ΑΡΧΑΙΑ – ΕΚΘΕΣΗ και υλοποιείται, ανάλογα με την τάξη, σε τρεις ή τέσσερις ημέρες. Για να εξατομικεύσουμε την προετοιμασία του κάθε μαθητή διεξάγουμε διαγνωστικό τεστ με το οποίο εξακριβώνουμε τις αδυναμίες του και τα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσουμε. 
 
Ειδική θα είναι η προετοιμασία για την Έκθεση αφού θα εισάγουμε τους μαθητές μας στο κεφάλαιο της δημιουργικής γραφής μέσα από λογοτεχνικά βιβλία που θα τους προσφέρουμε.
 
Η πρώτη συνάντηση με γονείς και μαθητές για ενημέρωση και υλοποίηση του διαγνωστικού τεστ έχει οριστεί για την Πέμπτη 17/8/2017 στις 6:30 το απόγευμα. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 18/8/2017 ενώ νέα τμήματα θα ξεκινούν καθημερινά.
 
Οι υπηρεσίες του προγράμματος παρέχονται σε ειδικές τιμές προσφοράς.
 
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2331021022