Logo

Την Δευτέρα στις 9.30πμ ο αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας

O Αγιασμός στο 2ο «Αλεξάνδρειο» Γυμνάσιο Βέροιας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:30 π.μ. Στην ανακοίνωσή του οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αναφέρουν: 

"Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χαιρετίζουμε την εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου «Αλεξάνδρειου» Γυμνασίου Βέροιας και ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, όπως και στους γονείς και κηδεμόνες τους, Καλή Δύναμη και Εποικοδομητική Συνεργασία.

Όλοι μαζί ξεκινάμε και φέτος ένα νέο ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργία με σκοπό την πρόοδο και την επιτυχία. Με εφόδια τη διδακτική εμπειρία, το ενδιαφέρον και την αγάπη μας, για τον κάθε μαθητή και μαθήτρια ξεχωριστά, φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο στο έργο της μάθησης και της προκοπής. Η αλληλοκατανόηση και η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η αποδοχή, η ειλικρίνεια και η συνεργασία αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις ώστε η φετινή χρονιά να κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα, αλλά και δημιουργικά και αποδοτικά.

Υποσχόμαστε, Διεύθυνση και διδάσκοντες, να εμπνεύσουμε σε όλη τη σχολική μας κοινότητα εντιμότητα, υπευθυνότητα, αυτοπειθαρχία, πνεύμα συνεργασίας και αποδοχής μέσα στα πλαίσια των στόχων και των προσανατολισμών της Παιδείας.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb