Logo

Μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας εύχεται τα εξής:

« Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς,

Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινάει και πάλι στο χώρο της γνώσης και της αναζήτησης με φιλόδοξα σχέδια και νέους σχεδιασμούς, με όνειρα και ελπίδες.

Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι να κάνουμε καλή αρχή για να έχουμε μια νέα χρονιά αποδοτική και δημιουργική, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να αναπτύξουν τις ικανότητες τους και να αναδείξουν την προσωπικότητά τους.

Το σχολείο έχει στόχο να μας διδάξει να γίνουμε ελεύθεροι πολίτες, να μπορούμε να αξιολογούμε το σωστό και το λάθος. Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε εκείνο που χρειάζεται περισσότερο είναι να έχουμε προσωπική ευθύνη και αντίληψη για να ξεπερνάμε τα προβλήματα, να καταθέτουμε την ψυχή μας.

Γι’ αυτό, η Παιδεία και η Εκπαίδευση είναι αναγκαίο να παίζει τον πιο αποφασιστικό ρόλο, τόσο στην διαμόρφωση ολοκληρωμένων δημοκρατικών συνειδήσεων, όσο και στην προώθηση και αναβάθμιση της γνώσης.

Η παιδεία, ως ένα από τα σημαντικότερα αγαθά για τον πολίτη, πρέπει και παρέχεται το ίδιο για όλους τους μαθητές και η ουσιαστική μάθηση και γνώση αποτελούν το απαραίτητο εφόδιο για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πολίτη και μιας δίκαιης κοινωνίας.

Μπροστά στην ιδιαίτερη σημαντικότητα αλλά και τη δυσκολία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας συνεχίζει να είναι κοντά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, και στις οικογένειες τους, συνεργάτης και αρωγός στον ωραίο αγώνα σας, ώστε με επιμονή και το συντονισμό όλων, το ταξίδι της γνώσης να είναι όμορφο και οι στόχοι να κατακτώνται.

Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.»

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb