Logo

Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο Νοηματικής στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος πιστό πάντα στην γραμμή της πρωτοτυπίας και της προσφοράς στην εκπαίδευση και την εξειδίκευση των νέων, κατόρθωσε να φέρει στην πόλη της Βέροιας,την διδασκαλία της Νοηματικής γλώσσας με μεγάλη επιτυχία.

Από το 2014 και αποκλειστικά μόνο από το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Νοηματικής γλώσσας(ΚΕΝΓ) υλοποιούνται τμήματα καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα 4 κύκλων (κάθε κύκλος 4 μήνες), δίνοντας βεβαίωση παρακολούθησης μετά το πέρας κάθε κύκλου και την δυνατότητα απόκτησης επάρκειας με το πέρας των 4 κύκλων. Η επάρκεια της νοηματικής είναι το σκαλοπάτι για τον χώρο της διερμηνείας και την άμεση πρόσβαση στον πίνακα ειδικής αγωγής εκπαιδευτικών.Το σεμινάριο είναι μοριοδοτούμενο για ΙΕΚ, ΣΔΕ κ.λ.π.

Το Ελληνικό Κέντρο Νοηματικής γλώσσας είναι το παλαιότερο κέντρο νοηματικής με εξειδικευμένους κωφούς δασκάλους, κατέχοντας μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις επάρκειας.

Ενημερωθείτε άμεσα για το πρόγραμμα της νοηματικής και κάνετε την εγγραφή σας.

Εξασφαλίστε μια θέση ! ! !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά τις ώρες 09:00 - 21:00 στα τηλέφωνα 2331021061, 6974338357.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
fb: ΕΚΕΔΙΜ Βέροιας Θεοχαρόπουλος
http://ekedim-verias.gr/ 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb